Dokumentumok

( PDF, DOC formtumban letlthetk )Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#292 szaboarpi 2011-09-09 19:06:10

 Sötéthez csak annyit, hogy úgy emlékszem, hogy agokartpályán nagy teljesítmény lámpák vannak amik jól láthatóvá teszik a pályát. Izgalmas lenne úgy a verseny. De szóljatok ha tévedek..

#291 erika 2011-09-09 18:56:11

Sziasztok! Bár a Csabával telefonon megbeszéltük, de azért leírom:
- Jó dolog egy napon sok-sok versenykört futni, fleg ha mindezt nem dupla nevezési díjért, hanem valami méltányosan csökkentettért lehetne megtenni. :) :) Szombathelyen egyébként tavaly volt már ilyen dupla verseny: az els forduló után megfordították a haladási irányt és egy teljesen új verseny kezddött. Külön-külön is lehetett nevezni. (Roland: neked elég lenne csak a 2. futam, és akkor délig alhatsz :D)
- A dupla futamnak megvan az a veszélye, hogy ha valaki nem tud elmenni éppen erre a fordulóra, vagy szétesik az autója az els körben, akkor mindjárt 2 verseny pontjait bukja el. (Nekünk mondjuk pont mindegy, mi még mindig csak tesztelünk, de látom, hogy éles csaták lesznek a végére)
- Ha elhúzódik a verseny, akkor a vége sötétben lesz (okt. végén már hamar sötétedik) és nagyon sokunknak nincs világítása. 
- Ha egy napon van a verseny, akkor azért jobb lenne egy szombati idpont, mert többen érkezünk messzil és nem szívesen indulnánk haza vasárnap este tízkor, ha másnap dolgozni kell.
Asszem ennyi:)

#290 ceber 2011-09-09 17:30:28

Szia Csabi !

Én nem rég vagyok az oszakban, de annyit tapasztaltam, ha minden flottul megy, akkor is eltart egy futam reggel 7-tl minimun délután 4- ig.

Nem tudom, hogyan tudnátok, tudnánk megoldani egy napon

két futamot ?!

Bár az igaz, hogy én míndíg szívesen mennék még  egy-két kört, miután már lefutottuk a hármat. Ha kell estig körözünk. Nekem minden megoldás jó, mert élvezem a dolgot.

 

Üdv. ceber

#289 kapmis 2011-09-09 11:43:49

 A két napos verseny jól hangzik. Öklet támogatásra talált nálam.

Lájkolnám.

K Misi

#288 szaboarpi 2011-09-08 22:38:58

 Sziasztok

Csabi az RVO-n megjelent cikkbl, az els kis kép alattti részt nem én írtam, ezért elnézéést kérek, én nem így gondolom! Mert eddig is minden verseny nézegették a kocsit, ezzel nincs is baj. St helyes dolgo is. Csak az döbbentett meg, és amiért kicsit ideges is voltam, hogy csak most, 5 verseny elteltével lett valmiért szólva, ami már év eleje óta így van. Enniy az egész. De ezt a helyszínene megtárgyaltuk. Én nem szeretném, hogy emiatt bárkit is megsértek! 

üdv Szabó Á.

#287 hrtcsabi 2011-09-08 20:59:13

Október 15 nem szentirás, csak 1 példa dátum.  Azért kizárásos alapon:
Okt 01: CEZ ITA
Okt 15: CEZ SK
Okt 08: Foglalt a pálya.
Okt 22: lehetséges idpont.
Okt 29: lehetséges idpont.
HCs

#286 ludika 2011-09-08 19:37:16

Sziasztok!

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de nekem nagyon nem lenne jó ez a dátum. Maga az ötlet, hogy 2 verseny egy kalap alatt nem rossz, st jó ötlet, csak ne a 15.-i hétvégén

Idén a "nyaralásunk" pont a versenynaptár miatt alakítottam úgy, hogy október 7.-én az Olasz futam utáni hétvégén elutazunk és csak 16.-án jövünk haza. Már megvettük a kompjegyet és a család másik fele akikhez megyünk Angliába is szabaddá tette magát arra a hétre. Ezt már nem tudom lemondani/átrakni sajnos.

Ha nullázom a 2 futamot akkor azt jeleni, hogy akár 4.-5. helyre is visszacsúszhatok, ami nagyon rosszul esne az egész éves eredmények után.

Kérlek gondoljátok át a dolgot még1x, okt 22 (talán az ünnep miatt minenkinek jobb) vagy okt 30. legyen a dátum.

Köszönöm,

Ludescher Ádám

#285 2011-09-08 18:49:56

Sziasztok!

 

A Csabi felvetésére, hogy 2011. október 15-én legyen a két verseny jó ötletnek tartom. Mindenképp támogatom! Bár egy-két gondolatot fznék hozzá (illetve volna Személyes javaslatom). A szombati napon legyen „egy” teljes futam egyik irányba, vasárnap egy újabb futam ellenkez irányba. Ugyan ez már szállást is igényel azoknak a csapatoknak akik messzirl jönnek, de még így is olcsóbb, mintha egy új versenyre kellene menniük. Ez viszont lehetséget ad arra, hogy azok a versenyzk akik mszaki hiba miatt fel kellett adnia a szombati versenyt ( bár az éves statisztika alapján nem sokat fordult el, a bajnokság végéhez értünk és mindenkinek számít a célba érkezés. ), k lehetséget kapnak a hiba orvoslására és így ne „ússzon” el a vasárnapi versenye se.

 

Tisztelettel Határ

#284 abarthpower 2011-09-08 08:29:31

Az ötlet jó, a Csabi által leírtakon kívül az lehet még gond hogy, vannak még kategórián belül is akik a technikásabb Tescó jellegeken mennek jól,vagy az autójuk oda való,és vannak akik a Kakucsféle gyors pályákon.Ha egy napra is teszitek nem beledumálva de úgy kéne megoldani hogy az els verseny egy technikásabb lassabb pályán legyen,a másodikra meg szétrángatni a bólyákat úgy mint a tavalyi utolsó versenyen (nagyon élveztem) fordított menetiránnyal és akkor szerintem mindenkinek kedveztek.Leszünk elegen a pálya átalakításban is segítünk nem kell csak a pályabíróknak csinálniuk.De idben el kéne kezdeni.Mert azért mi a menetek között tudunk pihenni kajálni,de a pályabíróknak kell egy kis szusszanás fleg egy ilyen egésznapos dolognál.Vagy váltásban kéne csinálniuk.Részemrl Igen!

#283 hzs 2011-09-07 20:44:22

igen