Dokumentumok

( PDF, DOC formtumban letlthetk )Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#302 reg 2011-09-12 08:51:16

 Üdv. Mindenkinek !

Ha szabad mondanom egy véleményt... mint részben "kivül álló"...

Ha belegondoltok, mindég elmegy egy nap egy versenyre is... (!)..hogy kett belefér-e egy napra... (?)...hát nagyon meg kell gondolni...!!! Októberben már hamar sötétedik, és a mezny vége lámpával ( már akinek van ) fog versenyezni..?!

(lehetnek mszaki gondok is a pályán - ne legyenek de lehetnek - új id kérés stb...és ez mind- mind id.. )

Én egy igazi "verseny hétvégét" tartanék ideálisnak...

Tehát szombaton és vasárnap egy-egy versenyt... Ez már olyan "rallis" is..Ha van valami mszaki gond, mondjuk szombaton (ne legyen...) ott van egy "éjszaka", lehet dolgozni, másnap pedig menni tovább...!

Ha valaki családos, jöhet a család ( velünk is jön...) és a szállás is elérhet ( utána néztem..) pár ezer / f... még mindég kevesebb költség mint elutazni egy újabb versenyre...

Tehát maga az alap ötlet, hogy legyen megtartva egyszerre a két utolsó verseny szerintem is jó... csak a  "megvalósítás" komoly átgondolást igényel...

Öreg

#301 HegCsi 2011-09-12 08:44:48

Sziasztok
Most hétvégén esett le a tantusz! Nincs szükség idpont változásra! Október 30-a (vasárnap) teljesen megfelel. Hiszen November 1-e keddre esik. Ebben az esetben kormányunk és HR-eseink a hétfi napot munkaszüneti nappá szokta nyilvánítani. Biztos itt is van kivétel, de remélem nem sokunknak okoz problémát. Viszont marad a meghírdetet dátum. Helyszín pedig a kecskeméti Gokart stadion. (sehol sem szerepelt a tesco lehetséges helyszínnek). A dupla versenyt mindenféleképpen jó lenne kipróbálni.
HCs

#300 abarthpower 2011-09-11 20:35:11

 Sehol sem volt az utolsó verseny Tescósra meghirdetve,csak a Kecskemét szerepelt a verseny naptárban,st hát a tavalyi utolsó verseny sikerét látva evidens volt a gokartpálya. 

#299 hegebandi 2011-09-11 12:37:49

Sziasztok !

Egész évben csak a "TESCO"-s kialakítású versenyekre mentem el, így év eleje óta várom az utolsó versenyt....   Remélem meg lesz tartva a TESCO-nál.

Üdv.: Hegeds András

 

#298 szaboarpi 2011-09-10 23:43:14

 Sziasztok!

 

Legyen egy nap az egész, akkor legalább tényleg mennénk egy jó hoszú távot! Nem sok az! 

#297 adamcosworth 2011-09-10 21:51:26

Szia Csabi!!
Én még nem vettem részt ilyen versenyen és nem is tudom milyen és nem is tudok kommentálni !!
Alkalmaszkódó lélek vagyok úgyhogy a többség mellet döntök !
De nekem jobban tetszene egy sátras versenyhétvége! Valaki írta hogy úgy legyen hogy az egyik verseny szombaton a másik verseny vasárnap legyen egymás után. ez nekem jobban tetszik mert nem lenne mindenki olyan feszült nem lenne kapkodás és akinek nem lenne jó a szombat még mindig eljöhet vasárnap! És így csak egy verseny bukott!! Várom a fejleményeket !?

Köszönettel :    Uracs Ádám 

#296 abarthpower 2011-09-10 14:02:46

 Még annyit hogy a gokart stadion éjszakai verseny megrendezésére alkalmas világítással rendelkezik.Viszont a dupla versenyre készülni kell ezért jó az okt15 vagy 22.

#295 2011-09-10 13:58:13

Sziasztok!

Annyit tennék még hozzá az elz írásomhoz,a kétnapos verseny nonszensz szerintem sokunknak van családja is a verseny bíróknak is plussz a az tényleg két pályabérlet mentstb.A müszaki hibákhoz annyit hogy ha olyan alkatrész megy tönkre vagy törik amit ott nem tudsz összedrótozni vagy cserélni az egy nap vagy egy hét alatt sem biztos rendbe birod tenni.Az S-es T-s autók közel vannak a szériákhoz megbízhatóbbak,a protók annyira egyediek és speciálisak hogy az egyedi alkatrészek újragyártásához id kell.Tudom mirl beszélek tavaly 2 motor és 1váltó cserénk volt Síma verseny körülmények között és értékelhet versenyek lettek.Egy napos mellett szól a költség hatékonyság is mivel egy pályabérlet,egy ment,szerintem lehetne jutányos a nevezési díj,persze a pályabírok és egyéb személyzet többletmunkáját figyelembe véve és dotálva.Reggel az els pálya megépítésénél meg kéne jellni a második pálya bólyáinak a helyét,lezavarni egyben az els versenyt nevezöszámtól függen 1-2 körül vége.Itt egy egyórás szussz a pályabírók a versenyzk segítségével átalakítanák a pályát,és indulhat a második verseny ellenkez irányban.Mivel az autók nem változnak az óvás idt is lehet felezni vagy beépíteni a verseny idejébe szerintem buli lesz én várom. 

#294 TGy 2011-09-09 20:37:23

 Sziasztok!

Az ötlet nagyin jó, szeptember vége túl közel lenne idpontnak?

#293 Zoli 2011-09-09 20:29:12

Szia Csaba!

Én, személy szerint - és remélem nem vagyok egyedül - már  vártam az utolsó kecskeméti Tescos futamot. Jó kis technikás pálya, szemben a lóerkülönbséget eltérbe helyez gokart pályákkal! Jó lett volna egy ilyennel zárni az évet.

De legyen a többség akarata! Részemrl OK!

Üdv, Árok Zoli