Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#319 2011-09-14 18:35:08

Sziasztok!

Idén minket nem érint a bajnokság, de véleményem van, azért is mert jövre talán indulunk.

Ma az országban sokminden, és sokmindenki a túlélésért harcol. Szerintem most itt is errl van szó. De örülni kell, hogy a kiút keresésrl kérik a véleményünket, és nem arról szól, hogy eddig tartott.

Ha egy nap két verseny, hát legyen. De gondolni kell a távolról érkezkre. Pl. Detrére aki legalább 320 km -rl megy Kecskemétre, és nem biztos, hogy örülne pl. egy órával elre hozott kezdésnek. A kapunyitás közbeni gépátvétel szerintem nem jó, mert én már az edzkörömet is lementem, mikor sokan még a kapuban várakoznak. Vagy, két külön csapat nézze át a gépeket. De mégjobb, ha a depóban, hogy lehessen pályát bejárni, és edzkört menni. Talán így lehetne elöbb kezdeni.

Megértem aki a Tesco-s versenyeket várta. Én biztos tudnék kirakni a gokartpályán is technikás pályát. Miért nincs kihasználva a célegyenesben lév összeköt út? Ahogy Írtátok lehetne egy gyors és lehetne egy technikás verseny. Vagy ezek ötvözése, és a második verseny visszafelé.

Azt gondolom a világítás is pénz, és elég nehéz lesz kb. 8 óra alatt lepörgetni a két versenyt, de nem lehetetlen. Ha kell világítás akkor mindenkinek legyen, mondjuk az utolsó körben. Nem lenne jó, ha az id szüke miatt csak rövid pályák lennének, és két "fél" verseny lenne, vagy másfél.

Úgy gondolom Csaba is sokszor segített nekünk, most ötletekkel, vagy bármivel próbáljuk meg mi is.

Esetleg pályarajzok felrakásával is lehetne idt nyerni. Ha jó rajtsorrend van összeállítva, rajtolhatnánk úgy mint a horvátok 20-30 mp-re.

Sziasztok, Dobos Tibor

#318 HegCsi 2011-09-14 08:30:35

-vlasz BerryG zenetre #315-

A pályabérleti díjon kívül minden költség 2x-es. Ergó külön-külön nevezési díj lesz a két versenyre.
HCs

#317 reg 2011-09-14 06:19:33

 Csabi !

Az indokok érthetek...

Ha az a kérdés, hogy okt. 30-án egy verseny legyen- e, vagy kett...? ..hát ez nem kérdés, persze, hogy kett...!!!

A fordított rajtsorrend is jó ötletnek látszik...

Mindenkinek jó készüldést

#316 szaboarpi 2011-09-14 00:16:34

-vlasz hegcsi zenetre #314-

 Csaba ötlet részemrl maximálisan támogatva!!!!! Én már nagyon várom, fleg hogy a végén sötét lesz!!!! Izgi lesz!!!! Mindenkinek jó felkészülést!

Üdv Szabó Á.

#315 BerryG 2011-09-13 23:54:13

Kérdés? Marad a dupla nevezési díj?

 

#314 hegcsi 2011-09-13 21:36:05

Srácok
Mieltt nagyon egymásnak esnétek: ahogy leírtam, október elején nem tudunk versenyt rendezni a CEZ futam miatt, és közepén sem. A köztes idpontok is kiestek. Így marad az, hogy október 30-án tud verseny lenni. 1 napon. És itt az a kérdés, hogy egy verseny elmarad, vagy meg lesz tartva egy napon a kett. Eléggé mellékvágányra ment a tervezés a két nap két verseny elmélettel. Nem biztos, hogy rossz az ötlet, de most, év vége felé biztos, hogy nem alkalmazzuk. Csütörtök estére elkészítem a dupla versenyes kiírást, amiben esetleg még lehet az is meglepetés, hogy a második verseny fordított rajtsorrendben megy le. Ezáltal 1 kicsit nehezebb lesz a kisebb rajtszámúaknak?!
HCs

#313 adamcosworth 2011-09-13 16:57:31

Azt gondolom Lóri bácsi nagyon rossz példa!!! Mert Lóri bácsinak is láttuk már hogy kitr a jobb els gólyalába, vagy eltört a féltengelye sem akar két versenyt bukni egy ilyen miatt! És emelet szerintem elég kevesen versenyeznek utcai autóval! Én például a következ versenyen ( akármilyen is lesz ) kiszeretnék próbálni egy új autót. És a következ verseny lesz az els hogy versenykörülmények közölt kipróbálom, ha akármilyen gondja van nem akarok két versenyt bukni! A sátorozással kapcsolatba én már sátoroztam novemberben is és október elejére elég jó idt mondanak!

Minddemellet akármi van én osztom " öreg " véleményt mindenben amit leírt egyetértek!!!
Vagy legyen külön rendezvény, vagy két napos rendezvény legyen!!
Nem azért nevezek mert minél elbb leakarom tudni az összes versenyt! Hanem hogy minél többet autózzak és minél többet élvezhessem a versenyhangulatott!
Ennyi ervel megrendezhetnénk mind a nyolc versenyt egy hét alatt és akkor levan tudva!! Én nem ilyenre vágyom!!
Köszönettel : Ádi  

#312 szaboarpi 2011-09-13 09:29:00

Sziasztok!

Mszaki hibához csak annyit, hogy itt fként mindenki utcai autóval versenyzik, nehogymár ne bírjon ki 10 km ert!!!!!! Ha Lóri bácsi mondaná hogy sok akkor megértem.....

#311 schebekpista 2011-09-13 08:14:19

 Sziasztok!

Mindkett verzió jó ötlet. Részemrl mindegy, ha nem ütközik CEZ futamokkal.

Schebek István

#310 reg 2011-09-13 07:58:34

 Sziasztok !

Egy utolsó gondolat..( és tényleg nem az "okvetetlenkedés" miatt...)

Még Csabi említette az ötlet felvetésekor, a hátrányok között:

"...mszaki hiba miatt akár kett versenyt is lehet bukni..."

Hát, én irígyelem azokat a sporttársakat, akik az egynapos verseny mellett kardoskodva, ennyire bíznak autójuk mszaki állapotában...

A szervezket-rendezket persze megértem...csakhogy az eredeti kiírás 8 versenyrl ( 8 különböz napon ) szólt, ..ezt  mindenki így kapta meg az év elején...és az lenne a korrekt, ha ezt így is tartanánk ...

A "sötétedéssel" csak annyi a problémám, hogy vélheten csak a mezny egy részét fogja érinteni, és ez így szintén nem az egyenl "feltételekrl" szól...

Egyébként az éjszakai verseny hangulatával semmi gond ( mi is rendeztünk nem egyet...) csak ott a teljes mezny éjszaka versenyzett...

De legyen úgy ahogy a többség akarja...

öreg