Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#359 hrtcsabi 2011-11-18 20:22:55

Köszönöm!!

#358 abarthpower 2011-11-18 08:38:26

 Boldog Születésnapot Csabi!!!!

#357 hrtcsabi 2011-11-17 20:58:34

Frissült a ponttáblázat, benne az M+F Toyota Márkakupa pontjaival, és a junior kategória javított pontjaival.

#356 adamcosworth 2011-11-16 19:46:47

Szia Csabi!!
Nem reklamációként, csak egy kérdés hogy én junior kategóriába az utolsó versenyen miért nem kaptam pontot?
Tudom hogy ez az eredményen nem változtat csak már a versenyen is ki lettem hagyva az utolsó eredmény hirdetésben!!??
De ott ezt rendeztük és a kupát is megkaptam!!! :)
Kérlek ennek néz utána!!!!
KÖSZÖNETTEL: Uracs Ádám 

#355 BerryG 2011-11-15 18:35:09

Üdvözlet minden OSZAK versenyznek, szimpatizánsnak.

Szeretném kérni, immár a fórumon, hogy a 2011 évi Országos Slalom Bajnokság keretein bell megrendezett  M+F Toyota Kupa végeredményét, illetve a futamokon elért helyezéseket, ill. pontszámokat tegyük közzé, hivatalos formában.

A választ elre is köszönöm, minden jót, üdvözlettel: B.G.

#354 hero 2011-11-14 19:06:00

Mi is gratulálni szeretnénk az egész rendezségnek ill. versenyz társaknak az egész éves munkához, szerepléshez.

Kecskeméten csak nézként tudtunk csak a versenybe belekostolni de ahogy láttam mindenkinek tetszet a dolog.

Nagyon jóleset ,hogy ilyen barátságos és segítkész kis társaságban van lehetségünk a  "HOBBINKAT " üzni. (volt ez máshol más hogyan is sajnos)

Az év nekünk  nem úgy sikerült mint terveztük de majd jövre remélem sikerül a hosszú ideig nem használt kis autónk betegségeit teljesen meggyógyítanunk  (lesz télen mit csinálnunk).

Mégegyszer köszönümk minden és jó felkészülést a jöv évre !!

u.i.

Az éves eredményhirdetés mikor és hol lesz.

 

Üdv.

Hero

 

#353 abarthpower 2011-11-02 13:01:43

Én is csatlakoznék az elttem szólókhoz.Köszönet a rendezknek a versenyekért és az ismételt rugalmasságért mikor a lemerült aksi miatt nem tudtam a helyemen rajtolni,köszönet Konkoly Karcsinak a kölcsön akkuért,nélküle valszeg nem bírjuk befejezni a versenyt,Börinek a bablevesért és sorolhatnám.Pályabírókat csak a legnagyobb tisztelet illeti az egész éves munkályukért,nem emlékszem hibás döntésükre viszont a 40fokban is hsiesen álltak a napon.A mi kategóriánkban megérdemelten egy külss versenyz tarolt Sziklay Zsolti személyében,de legalább Jani megfogta a nagy öreg Pathy Laci bácsit úgyhogy az autó jó volt.Jó volt hogy jöttek a régiek,én úgy láttam hogy Erikáékban sem maradt tüske az idei év egyik legsajnálatosabb mozzanata miatt remélem jövre több versenyen látni a Kawa motoros csodát.Felejthetetlen élmény volt a Vasárnap még egyszer kösz!

#352 vizkeleti 2011-11-02 12:45:00

Vavrekék:

Sziasztok!
Kérem, aki tud segítsen legyen szíves nekünk abban, hogy ez a hozzászólás felkerüljön az Oszak fórumra. (Mi, valami technikai hiba matt, le vagyunk tiltva onnan.)

Szeretnénk köszönetet mondani a rendezknek, a bíróknak és a versenyzknek a kiváló versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt látni a hosszú nevezési listát, a régi és új arcokat. Sajnáljuk, hogy elromlott az autónk az els verseny végén, és ezért nem tudtunk indulni az esti versenyen.
Minden jót és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
Reméljük jövre is találkozunk.

Vavrekék

#351 hrtcsabi 2011-11-01 09:02:21

-vlasz reg zenetre #350-

Csak azért írok pár sort, mert most elkapott egy érzés.....
Libabrs lettem a korábbi hozzászólásoktól! (Pedig pattog a tz a kályhában rendesen)!
Mert kellenek az ilyen jelleg hozzászólások is, amikor elégedett valaki valamivel. Nem csak az "épít" jelleg! Én sokat hallottam már elégedett véleményeket élszóban, telefonon, ezzel nincs is baj. Amikor kértem, hogy ez legyen leírva, az elmaradt. Csakhogy ez így nem kerül nyilvánosságra! Nem váltja ki az emberekbl a kíváncsiságot! Akik nem jönnek el, sem néznek, sem versenyznek, mert úgy gondolja, hogy az oszakos mezny elveri ket, mint es a határt! (Nem az Attilát)! És most voltak új, ügyes versenyzk, lásd BME-s autó, vagy Fülöp-Nagy Ferenc. És voltak régi, ügyes versenyzk is, de ket nem emelem ki.
Egy fórum ne csak a támadásokról és védekezésekrl szóljon, mert a küls olvasónak ez lassan olyan lesz, mintha futbalmecsre menne (Hajrá KTE)! Igenis legyen rajta dícsér szó is, ha van mit megdícsérni! Mert a rendezt nagyobb mértékben motíválja, mint a deficites, vagy nullás verseny. De kérném szépen azokat a rendezket, akik elolvassák (mert elolvassák) ezt a fórumot, hogy írják meg a véleményüket ebben a témában.
Bátran mondhatom, nem csak a magam nevében!
SPORTBÍRÓK: külön köszönet a kitartásukért. Rendkívül jó munkát végeztek a hosszú nap ellenére. Egy megingástól eltekintev hibátlanok voltak. Azt hiszem, ezen e téren is sikerült elrelépni az idei évben.
Minden résztvevnek köszönet a jelenlétért, a kitartásért.
Most megyek feltenni az eredményeket, mert ezért jelentkeztem be!
HegCsi

#350 reg 2011-10-31 21:15:04

Csak azért írok pár sort, mert tegnap elkapott egy érzés.....

Méghozzá a régi..( kapaszkodjatok meg...)  a 70-es évek rallye versenyeinek hangulata, amit volt szerencsém versenyzként is átélni...

Akkor, sokkal több minden szólt az autózásról, a közös szenvedélyrl, a nagy "kalandokról", és nagy élménybeszámlókról, arról, hogy a szalonna sütéshez ki hozza  a szalonnát, ki a kenyeret ki pedig a sört.... mint a minden áron való ( egymás "eltiprásával" járó ) ...gyzelemrl..... a pénzrl....

És, hogy manapság még van ilyen hely, ahol az a fenti érzés elkapja az embert, én azt gondolom, hogy ez igen ritka, és köszönet a szervezknek az egész éves munkáért... a lehetségek megteremtéséért...!

Mi újak voltunk az idén, de sok kedves ismersre tettünk szert, és csak remélni tudom, hogy egy-két ismeretségbl késbb majd barátság is lesz...

Így, mint leend batátoknak jó pihenést, majd jó felkékszülést kívánok a következ megmérettetésekre...!

Öreg