Dokumentumok

( PDF, DOC formtumban letlthetk )Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#352 vizkeleti 2011-11-02 12:45:00

Vavrekék:

Sziasztok!
Kérem, aki tud segítsen legyen szíves nekünk abban, hogy ez a hozzászólás felkerüljön az Oszak fórumra. (Mi, valami technikai hiba matt, le vagyunk tiltva onnan.)

Szeretnénk köszönetet mondani a rendezknek, a bíróknak és a versenyzknek a kiváló versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt látni a hosszú nevezési listát, a régi és új arcokat. Sajnáljuk, hogy elromlott az autónk az els verseny végén, és ezért nem tudtunk indulni az esti versenyen.
Minden jót és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
Reméljük jövre is találkozunk.

Vavrekék

#351 hrtcsabi 2011-11-01 09:02:21

-vlasz reg zenetre #350-

Csak azért írok pár sort, mert most elkapott egy érzés.....
Libabrs lettem a korábbi hozzászólásoktól! (Pedig pattog a tz a kályhában rendesen)!
Mert kellenek az ilyen jelleg hozzászólások is, amikor elégedett valaki valamivel. Nem csak az "épít" jelleg! Én sokat hallottam már elégedett véleményeket élszóban, telefonon, ezzel nincs is baj. Amikor kértem, hogy ez legyen leírva, az elmaradt. Csakhogy ez így nem kerül nyilvánosságra! Nem váltja ki az emberekbl a kíváncsiságot! Akik nem jönnek el, sem néznek, sem versenyznek, mert úgy gondolja, hogy az oszakos mezny elveri ket, mint es a határt! (Nem az Attilát)! És most voltak új, ügyes versenyzk, lásd BME-s autó, vagy Fülöp-Nagy Ferenc. És voltak régi, ügyes versenyzk is, de ket nem emelem ki.
Egy fórum ne csak a támadásokról és védekezésekrl szóljon, mert a küls olvasónak ez lassan olyan lesz, mintha futbalmecsre menne (Hajrá KTE)! Igenis legyen rajta dícsér szó is, ha van mit megdícsérni! Mert a rendezt nagyobb mértékben motíválja, mint a deficites, vagy nullás verseny. De kérném szépen azokat a rendezket, akik elolvassák (mert elolvassák) ezt a fórumot, hogy írják meg a véleményüket ebben a témában.
Bátran mondhatom, nem csak a magam nevében!
SPORTBÍRÓK: külön köszönet a kitartásukért. Rendkívül jó munkát végeztek a hosszú nap ellenére. Egy megingástól eltekintev hibátlanok voltak. Azt hiszem, ezen e téren is sikerült elrelépni az idei évben.
Minden résztvevnek köszönet a jelenlétért, a kitartásért.
Most megyek feltenni az eredményeket, mert ezért jelentkeztem be!
HegCsi

#350 reg 2011-10-31 21:15:04

Csak azért írok pár sort, mert tegnap elkapott egy érzés.....

Méghozzá a régi..( kapaszkodjatok meg...)  a 70-es évek rallye versenyeinek hangulata, amit volt szerencsém versenyzként is átélni...

Akkor, sokkal több minden szólt az autózásról, a közös szenvedélyrl, a nagy "kalandokról", és nagy élménybeszámlókról, arról, hogy a szalonna sütéshez ki hozza  a szalonnát, ki a kenyeret ki pedig a sört.... mint a minden áron való ( egymás "eltiprásával" járó ) ...gyzelemrl..... a pénzrl....

És, hogy manapság még van ilyen hely, ahol az a fenti érzés elkapja az embert, én azt gondolom, hogy ez igen ritka, és köszönet a szervezknek az egész éves munkáért... a lehetségek megteremtéséért...!

Mi újak voltunk az idén, de sok kedves ismersre tettünk szert, és csak remélni tudom, hogy egy-két ismeretségbl késbb majd barátság is lesz...

Így, mint leend batátoknak jó pihenést, majd jó felkékszülést kívánok a következ megmérettetésekre...!

Öreg


 

 

 

#349 erika 2011-10-31 11:33:38

A szlalomverseny.hu fórumára írtam, de azért ide is bemásolom:

"Jó volt tegnap Kecskeméten, nem is gondoltam, hogy ennyire hiányoznak az OSZAK-osok,  ráadásul a „régiek” is pont ezt a versenyt nézték ki maguknak. Nagy nevek, különleges autók, sok kedves ismers és új arcok, party-hangulat, kellemes id, remek verseny.
Jól elvertetek, de legalább lesz miért küzdeni jövre :) Az autónk jól mködött, megérte az egy év munka, már csak fel kell nni hozzá. Sok lehetség van benne, csak ki kell használni.

Versenyek: Az els futam hosszúra nyúlt az els körben történt sok utolérés, technikai gond meg pályatisztítás miatt, aggódtunk is kicsit, hogy sose lesz vége a napnak, de aztán Csaba kézbe vette a dolgokat és onnantól pörögtek az események. A pályák tempósak, élvezetesek voltak, a bóják ívre rakva, az els versenyen a célegyenesbeli visszafordító viszont feladta a leckét. Az esti versenypálya még gyorsabb volt, lehetett (volna) nyomni rendesen, pörögtek az események, szünet sem volt a körök között, viszont az idket láttuk, hallottuk. Csak a rajtbeli káosz nem hiányzott, de ezt csak a kötözködés miatt említem :P Nekem a két verseny sok volt egyszerre, jobban tetszene inkább egy körrel többet menni egy versenyen belül, de biztosan van aki másképp látja, mindenestre nem gondoltuk, hogy éjfélre haza is érünk, pedig de.
Köszönet a szervezknek, nagyon jól éreztük magunkat és óriási respect a pályabíróknak a kitartásért és egész napos/estés figyelemért!
Erika"

#348 HZS 2011-10-31 10:14:15

Vasárnap jó kis versenyen vehettem részt. Köszönöm HRT.

#347 demeterm 2011-10-28 08:17:59

-vlasz erika zenetre #346-

Sziasztok!

Nagy öröm számomra, hogy olvashatom a régen megszokott neveket a nevezési listán! :)

köszönöm mindenkinek. Legyen egy nagyon jó utolsó versenyünk!!! :)

Demeter Magdi

#346 erika 2011-10-28 06:24:26

Micsoda nevek a nevezési listán! Igazi nosztalgia-buli lesz ez a hétvége! :)

#345 Altezza 2011-10-27 14:32:48

Csabi! A kb 2 héttel ezeltti nevezési listán még jól szerepelt a nevem (Hartmann) a mostanin lemaradt egy "n" bet a végérl. Alapveten nem gond, már megszoktam :).

Köszi

 

#344 DekMt 2011-10-26 12:29:28

Köszönöm szépen rendben .

#343 HegCsi 2011-10-26 10:47:45

-vlasz DekMt zenetre #342-

Szia. Javítottam a nevezésed, a délutánira vagy berakva. Természetesen lehet jönni csak a délutánira versenyre is. Érkezési javaslat: 12 óra magasságában keressetek telefonon, és akkor tudunk idpontot mondani.
HCs