Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#390 moniati 2012-01-29 15:25:25

Sziasztok!

Tisztelt OSZAK!

Mint rendezk írok most ide, nem tudnátok telefonyszámot kietnni az oldalra, hgy elérhessünk benneteket, mert elküldtem mail-ben az elérhetségeinket, de nem kaptam semmi váálaszt rá és nagyon szeretnénk Esztergom környékén a tavalyi sorozatot folytatni REGISZTRÁLVA, de mivel egyértelmen nincs megadva hol, kinél, és mennyiért kell regisztrállni, ezért tanácstalanok vagyunk..

Válaszotokat elre is köszönjük.

Üdv!

#389 BerryG 2012-01-26 18:48:22

Üdvözlök Mindenkit.

Nagyon szépen köszönjük, a gyors válaszokat!!!

Bárcsak minden kérésünk ilyen gyorsan és világosan értheten megvalósúlna.

Nagy örömmel látom, hogy tényleg nem nagyon ütközik más jelleg autósport eseményekkel az OSZAK tervezett naptára.

Még nyílván vannak megválaszolatlan kérdések, de nem akarok erszakos lenni, gondolom szép sorjában mindent megtudunk. Így legalább fenntartható az "érdekldés" a honlap iránt.

Azt mindenesetre sajnálom, hogy kimaradnak az úgymond, "klasszikus" slalomversenyek.

Üdvözlettel: B.G.

#388 hrtcsabi 2012-01-25 20:32:15

-vlasz hrtcsabi zenetre #387-

Hi Mindenkinek
Amiket közzé tettetek információkat, azok teljesen helytállóak! Gondolok itt BerryG-re és Magdira.
A szövetségnél van az alapkiírás elfogadáson. Mivel a szóbeli beleegyezést megkaptam, így nincs akadálya annak, hogy a versenynaptárt közzé tegyem:
Április 30. (Hétf!!!) 50-51. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion.
Június 24. 52. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion, CEZ.
Július 21. 53-54. HegCsi Race Kupa, Visonta.
Augusztus 25. 55. HegCsi Race Kupa, KakucsRing, CEZ.
Szeptember 15. Veszprém. (NEM extrém kupa!!!)
Október 13vagy14. 56. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion.
Ezen felül érezni a sporttörvény hatását, és egyre több rendez jelentkezik, hogy szeretne versenyt rendezni a sorozatban, hamár úgyis kell regisztrációs díjat fizetnie.
Látjátok, 8 verseny 6 nap alatt. Azért ez nem rossz arány. Fleg a kett CEZ futam, az osztrák bajnokság, a szlovák mezny, a kakucsi verseny a rallycross hértvégével esik egybe! Tehát szervezkedünk.
Ahogy észrevettétek, a weblap is defektes lett 1 kicsit: ugyanis a freeweb megszünt free-nek lenni. És ennek a 4,5 GByte anyagnak nem olcsó a tárhely. De rajta vagyunk a probléma megoldásán.
HegCsi

#386 2012-01-25 19:44:09

Üdvözlök Mindenkit!

Bár nem az én "asztalom", de szeretnék egy-két dologról tájékoztatni benneteket. Remélem ezzel nem sértek meg senkit. Csaba is meg fogja majd tenni, amint minden részlet tisztázódott az idei bajnokság körülményeiben.

- a szabályokban nincs lényeges változás. (E jel bukósisak fog szerepelni az alap versenykiírásban). De az elmúlt éveket nézve, nem volt olyan versenyz, akinél nem lett volna megfelel a sisak. Tehát ne essetek kétségbe, nem fogunk plusz anyagi terhet róni senkire sem!

- hamarosan megjelenik az alap versenykiírás is, amint a szövetség erre kijelölt szervezete elfogadja azt.

- a versenynaptár is készül. Itt azért elég nehéz feladata van Csabának, mert mindent megtesz azért, hogy lehetség szerint ne ütközzenek a futamok, olyan versennyel, amiben valamelyiktök érintett lehet.

Természetesen próbálunk minden felmerül problémát még a verseny szezon eltt megoldani, hogy még jobbá, színvonalasabbá tehessük a szlalom bajnokság versenyeit.

Az egy nap két verseny biztosan lesz az idén is, de az is biztos, hogy nem ebben a formában fog zajlani minden futam.

A Tesco-s versenyt egyenlre nem tervezzük, de a B verzióban szerintem Csabánál szóba jöhet. Mint említettem, csak a vészforgatókönyvben fog szerepelni.

Az M+F Toyota Kupa kiírásáról sajnos én nem tudok nyilatkozni. Ha lesz, akkor biztosan a már megszokott szabályok szerint.

Támogatom Gábor felhívását, hogy akinek kérdése, észrevétele van, keressen meg minket, akár Csabát, akár engem, akár a technikai kérdésekben Lacit, hogy zökkenmentesen kezdjük az új évet!

Higgyétek el, nemcsak Ti várjátok már az els versenyt, a sportbíróknak is bizsereg már a lábuk, hogy ott lehessenek a pálya szélén. (Nekem már lassan elvonási tüneteim vannak. :)) Szóval jó készüldést mindenkinek, és kérdezzetek nyugodtan, vagy ötleteljetek.

Ha valakinek esetleg a másik oldalhoz van kedve, akkor 2012. február 5-énindul az új bírói tanfolyam Bp-en. A www.sportbiro.hu honlapon lehet jelentkezni.

Üdvözlettel: Demeter Magdolna (versenyigazgató)

 

#385 BerryG 2012-01-25 18:03:33

Üdvözlet Mindenkinek.

Ott a pont, kedves Csaba.

Fél, nehogy 3X2 verseny legyen az idei szezon!

Egyuttal szeretnék kérni Mindenkit, tegye fel észrevételeit, kérdéseit, hogy ne legyenek homályos foltok az év kezdetén.

Köszönettel, üdvözlettel: B.G.

#384 abarthpower 2012-01-25 08:31:54

 Csatlakozva az elttem íróhoz .Az én kérdésem mennyire lesznek a dupla versenyek preferálva idén?Mert  kuriózumként tetszik de ha valami gont van vagy nem tudsz részt venni egy ilyenen azt a hátrányt már nem tudod ledolgozni oda az éved.

#383 2012-01-24 19:05:38

Ismételten üdvözlök minden slalomost.

Az idei évre már van két biztos pont, lásd: els verseny idpontja, és DUEN matrica.

Én mégis szeretnék kicsit visszalépni arra a képzeletbeli rajtkre, és kezdeni az alapoknál.

Amire jó lenne választ kapni:

- hány tervezett verseny lehet az idén?

- várhatóak-e szabályváltozások?

- ha igen, mikor kerlnek kihírdetésre?

- ütközhetenek-e slalom futamok más OB versenyekkel?

- mennyire lesznek jellemzk a már-már sprint jelleg futamok?

- máshogy kérdezve, lehet-e még "tescós" verseny?

- (ez kissé személyes jelleg) Idén ki lesz-e írva az M+F Toyota Kupa?

Hogy miért is kérdezek ennyit egyszerre?

Talán nem vagyok egyedl azzal a kérdéssel, amit lehet hogy már szintén mások is feltettek maguknak, hogy az idén vajon el tudok-e indulni abban az "amatr" versenysorozatban, amiben sajnos  egyre kevesebben voltunk már tavaly is????

Mindenkit érint az a válság, (pénzügyi, etikai, morális) amiben naponta szenvedjük azokat a pofonokat, ami ell nem lehet kitérni.

Ha mégis sikerl, a következt máshonnan tuti bekapod.

Sokunknak a slalomozás jelentette azokat az "ünnepnapokat", amire hetek óta készltünk, ha máshogy nem is ,de legalább fejben számoltuk a napokat, hogy:hú de jó lesz megint menni!

Tehát csak ezért kérdezem, vajon mit várhatunk, tervezhetünk-e egyátalán, mert a saját lehetségét mindenki maga tudja, de hogy a körlmények milyenek lesznek azt elre nem.

Kérném az OSZAK illetékeseit, amennyiben lehetségük van rá, informáljanak minket.

További eredményes évtervezgetést kívánok mindenkinek!

Sziasztok.

#382 BerryG 2012-01-24 18:29:47

Üdv. Slalomosok, szia Zsolti.

Azt gondolom, erre a kérdésre talán én is válaszolhatok....

Igen az elmúlt években ez egy automatikus dolog volt, ha Toyotával indultál akkor egybl részese is lettél a kupasorozatnak. Külön nevezési díj nélkl, de csak a sorozatra kiírt versenyek számítottak az értékelésbe.

(Bocs Csabi.)

#381 szodyzsolt 2012-01-23 00:22:51

 Sziasztok ! 

Azt jól tudom, hogy ha bármilyen Toyotával nevez a versenyz, az egybl bekerül a Toyota Kupába ? Plusz nevezési dij se kell abba az értékelésbe a saját kategóriáján túl ?

Üdv:Szdy Zsolti

#380 ceber 2012-01-13 19:55:04

Sziasztok !

Mindenkinek sikeres évet kívánok !

Tudnátok segíteni felni és gumi ügyben? 4x100 15" VW és 15" slick használt,de még jó állapotú érdekelne. Elre is köszi mindenkinek !

Üdv. ceber