Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 • MSzB alapkiírás 2020,
 • Versenynaptár 2020,
 • Aktuális versenykiírás,
 • Supplementary Regulation,
 • Nevezési lista / Entry list,
 • MSzB ponttáblázat 2020,
 • FIA CEZ ponttáblázat 2020,
 • Licenckérő lap,
 • Versenyzői jelentkezési lap,
 • Napi licence kérő lap,
 • CEZ Entry Form,
 • FIA CEZ kiírás (En),
 • FIA CEZ kiírás (Hu),
 • FIA CEZ Calendar (En),
 • FIA CEZ SPC technikai szabályzat,
 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#298 szaboarpi 2011-09-10 23:43:14

 Sziasztok!

 

Legyen egy nap az egész, akkor legalább tényleg mennénk egy jó hoszú távot! Nem sok az! 

#297 adamcosworth 2011-09-10 21:51:26

Szia Csabi!!
Én még nem vettem részt ilyen versenyen és nem is tudom milyen és nem is tudok kommentálni !!
Alkalmaszkódó lélek vagyok úgyhogy a többség mellet döntök !
De nekem jobban tetszene egy sátras versenyhétvége! Valaki írta hogy úgy legyen hogy az egyik verseny szombaton a másik verseny vasárnap legyen egymás után. ez nekem jobban tetszik mert nem lenne mindenki olyan feszült nem lenne kapkodás és akinek nem lenne jó a szombat még mindig eljöhet vasárnap! És így csak egy verseny bukott!! Várom a fejleményeket !?

Köszönettel :    Uracs Ádám 

#296 abarthpower 2011-09-10 14:02:46

 Még annyit hogy a gokart stadion éjszakai verseny megrendezésére alkalmas világítással rendelkezik.Viszont a dupla versenyre készülni kell ezért jó az okt15 vagy 22.

#295 2011-09-10 13:58:13

Sziasztok!

Annyit tennék még hozzá az előző írásomhoz,a kétnapos verseny nonszensz szerintem sokunknak van családja is a verseny bíróknak is plussz a az tényleg két pályabérlet mentőstb.A müszaki hibákhoz annyit hogy ha olyan alkatrész megy tönkre vagy törik amit ott nem tudsz összedrótozni vagy cserélni az egy nap vagy egy hét alatt sem biztos rendbe birod tenni.Az S-es T-s autók közel vannak a szériákhoz megbízhatóbbak,a protók annyira egyediek és speciálisak hogy az egyedi alkatrészek újragyártásához idő kell.Tudom miről beszélek tavaly 2 motor és 1váltó cserénk volt Síma verseny körülmények között és értékelhető versenyek lettek.Egy napos mellett szól a költség hatékonyság is mivel egy pályabérlet,egy mentő,szerintem lehetne jutányos a nevezési díj,persze a pályabírok és egyéb személyzet többletmunkáját figyelembe véve és dotálva.Reggel az első pálya megépítésénél meg kéne jelőlni a második pálya bólyáinak a helyét,lezavarni egyben az első versenyt nevezöszámtól függően 1-2 körül vége.Itt egy egyórás szussz a pályabírók a versenyzők segítségével átalakítanák a pályát,és indulhat a második verseny ellenkező irányban.Mivel az autók nem változnak az óvás időt is lehet felezni vagy beépíteni a verseny idejébe szerintem buli lesz én várom. 

#294 TGy 2011-09-09 20:37:23

 Sziasztok!

Az ötlet nagyin jó, szeptember vége túl közel lenne időpontnak?

#293 Zoli 2011-09-09 20:29:12

Szia Csaba!

Én, személy szerint - és remélem nem vagyok egyedül - már  vártam az utolsó kecskeméti Tescos futamot. Jó kis technikás pálya, szemben a lóerőkülönbséget előtérbe helyező gokart pályákkal! Jó lett volna egy ilyennel zárni az évet.

De legyen a többség akarata! Részemről OK!

Üdv, Árok Zoli

#292 szaboarpi 2011-09-09 19:06:10

 Sötéthez csak annyit, hogy úgy emlékszem, hogy agokartpályán nagy teljesítményű lámpák vannak amik jól láthatóvá teszik a pályát. Izgalmas lenne úgy a verseny. De szóljatok ha tévedek..

#291 erika 2011-09-09 18:56:11

Sziasztok! Bár a Csabával telefonon megbeszéltük, de azért leírom:
- Jó dolog egy napon sok-sok versenykört futni, főleg ha mindezt nem dupla nevezési díjért, hanem valami méltányosan csökkentettért lehetne megtenni. :) :) Szombathelyen egyébként tavaly volt már ilyen dupla verseny: az első forduló után megfordították a haladási irányt és egy teljesen új verseny kezdődött. Külön-külön is lehetett nevezni. (Roland: neked elég lenne csak a 2. futam, és akkor délig alhatsz :D)
- A dupla futamnak megvan az a veszélye, hogy ha valaki nem tud elmenni éppen erre a fordulóra, vagy szétesik az autója az első körben, akkor mindjárt 2 verseny pontjait bukja el. (Nekünk mondjuk pont mindegy, mi még mindig csak tesztelünk, de látom, hogy éles csaták lesznek a végére)
- Ha elhúzódik a verseny, akkor a vége sötétben lesz (okt. végén már hamar sötétedik) és nagyon sokunknak nincs világítása. 
- Ha egy napon van a verseny, akkor azért jobb lenne egy szombati időpont, mert többen érkezünk messziől és nem szívesen indulnánk haza vasárnap este tízkor, ha másnap dolgozni kell.
Asszem ennyi:)

#290 ceber 2011-09-09 17:30:28

Szia Csabi !

Én nem rég vagyok az oszakban, de annyit tapasztaltam, ha minden flottul megy, akkor is eltart egy futam reggel 7-től minimun délután 4- ig.

Nem tudom, hogyan tudnátok, tudnánk megoldani egy napon

két futamot ?!

Bár az igaz, hogy én míndíg szívesen mennék még  egy-két kört, miután már lefutottuk a hármat. Ha kell estig körözünk. Nekem minden megoldás jó, mert élvezem a dolgot.

 

Üdv. ceber

#289 kapmis 2011-09-09 11:43:49

 A két napos verseny jól hangzik. Öklet támogatásra talált nálam.

Lájkolnám.

K Misi