Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 • MSzB alapkiírás 2020,
 • Versenynaptár 2020,
 • Aktuális versenykiírás,
 • Supplementary Regulation,
 • Nevezési lista / Entry list,
 • MSzB ponttáblázat 2020,
 • FIA CEZ ponttáblázat 2020,
 • Licenckérő lap,
 • Versenyzői jelentkezési lap,
 • Napi licence kérő lap,
 • CEZ Entry Form,
 • FIA CEZ kiírás (En),
 • FIA CEZ kiírás (Hu),
 • FIA CEZ Calendar (En),
 • FIA CEZ SPC technikai szabályzat,
 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#358 abarthpower 2011-11-18 08:38:26

 Boldog Születésnapot Csabi!!!!

#357 hrtcsabi 2011-11-17 20:58:34

Frissült a ponttáblázat, benne az M+F Toyota Márkakupa pontjaival, és a junior kategória javított pontjaival.

#356 adamcosworth 2011-11-16 19:46:47

Szia Csabi!!
Nem reklamációként, csak egy kérdés hogy én junior kategóriába az utolsó versenyen miért nem kaptam pontot?
Tudom hogy ez az eredményen nem változtat csak már a versenyen is ki lettem hagyva az utolsó eredmény hirdetésben!!??
De ott ezt rendeztük és a kupát is megkaptam!!! :)
Kérlek ennek néz utána!!!!
KÖSZÖNETTEL: Uracs Ádám 

#355 BerryG 2011-11-15 18:35:09

Üdvözlet minden OSZAK versenyzőnek, szimpatizánsnak.

Szeretném kérni, immár a fórumon, hogy a 2011 évi Országos Slalom Bajnokság keretein belűl megrendezett  M+F Toyota Kupa végeredményét, illetve a futamokon elért helyezéseket, ill. pontszámokat tegyük közzé, hivatalos formában.

A választ előre is köszönöm, minden jót, üdvözlettel: B.G.

#354 hero 2011-11-14 19:06:00

Mi is gratulálni szeretnénk az egész rendezőségnek ill. versenyző társaknak az egész éves munkához, szerepléshez.

Kecskeméten csak nézőként tudtunk csak a versenybe belekostolni de ahogy láttam mindenkinek tetszet a dolog.

Nagyon jóleset ,hogy ilyen barátságos és segítőkész kis társaságban van lehetőségünk a  "HOBBINKAT " üzni. (volt ez máshol más hogyan is sajnos)

Az év nekünk  nem úgy sikerült mint terveztük de majd jövőre remélem sikerül a hosszú ideig nem használt kis autónk betegségeit teljesen meggyógyítanunk  (lesz télen mit csinálnunk).

Mégegyszer köszönümk minden és jó felkészülést a jövő évre !!

u.i.

Az éves eredményhirdetés mikor és hol lesz.

 

Üdv.

Hero

 

#353 abarthpower 2011-11-02 13:01:43

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz.Köszönet a rendezőknek a versenyekért és az ismételt rugalmasságért mikor a lemerült aksi miatt nem tudtam a helyemen rajtolni,köszönet Konkoly Karcsinak a kölcsön akkuért,nélküle valszeg nem bírjuk befejezni a versenyt,Börinek a bablevesért és sorolhatnám.Pályabírókat csak a legnagyobb tisztelet illeti az egész éves munkályukért,nem emlékszem hibás döntésükre viszont a 40fokban is hősiesen álltak a napon.A mi kategóriánkban megérdemelten egy külsős versenyző tarolt Sziklay Zsolti személyében,de legalább Jani megfogta a nagy öreg Pathy Laci bácsit úgyhogy az autó jó volt.Jó volt hogy jöttek a régiek,én úgy láttam hogy Erikáékban sem maradt tüske az idei év egyik legsajnálatosabb mozzanata miatt remélem jövőre több versenyen látni a Kawa motoros csodát.Felejthetetlen élmény volt a Vasárnap még egyszer kösz!

#352 vizkeleti 2011-11-02 12:45:00

Vavrekék:

Sziasztok!
Kérem, aki tud segítsen legyen szíves nekünk abban, hogy ez a hozzászólás felkerüljön az Oszak fórumra. (Mi, valami technikai hiba matt, le vagyunk tiltva onnan.)

Szeretnénk köszönetet mondani a rendezőknek, a bíróknak és a versenyzőknek a kiváló versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt látni a hosszú nevezési listát, a régi és új arcokat. Sajnáljuk, hogy elromlott az autónk az első verseny végén, és ezért nem tudtunk indulni az esti versenyen.
Minden jót és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
Reméljük jövőre is találkozunk.

Vavrekék

#351 hrtcsabi 2011-11-01 09:02:21

-válasz öreg üzenetére #350-

Csak azért írok pár sort, mert most elkapott egy érzés.....
Libabőrős lettem a korábbi hozzászólásoktól! (Pedig pattog a tűz a kályhában rendesen)!
Mert kellenek az ilyen jellegű hozzászólások is, amikor elégedett valaki valamivel. Nem csak az "építő" jellegű! Én sokat hallottam már elégedett véleményeket élőszóban, telefonon, ezzel nincs is baj. Amikor kértem, hogy ez legyen leírva, az elmaradt. Csakhogy ez így nem kerül nyilvánosságra! Nem váltja ki az emberekből a kíváncsiságot! Akik nem jönnek el, sem nézőnek, sem versenyzőnek, mert úgy gondolja, hogy az oszakos mezőny elveri Őket, mint eső a határt! (Nem az Attilát)! És most voltak új, ügyes versenyzők, lásd BME-s autó, vagy Fülöp-Nagy Ferenc. És voltak régi, ügyes versenyzők is, de őket nem emelem ki.
Egy fórum ne csak a támadásokról és védekezésekről szóljon, mert a külső olvasónak ez lassan olyan lesz, mintha futbalmecsre menne (Hajrá KTE)! Igenis legyen rajta dícsérő szó is, ha van mit megdícsérni! Mert a rendezőt nagyobb mértékben motíválja, mint a deficites, vagy nullás verseny. De kérném szépen azokat a rendezőket, akik elolvassák (mert elolvassák) ezt a fórumot, hogy írják meg a véleményüket ebben a témában.
Bátran mondhatom, nem csak a magam nevében!
SPORTBÍRÓK: külön köszönet a kitartásukért. Rendkívül jó munkát végeztek a hosszú nap ellenére. Egy megingástól eltekintev hibátlanok voltak. Azt hiszem, ezen e téren is sikerült előrelépni az idei évben.
Minden résztvevőnek köszönet a jelenlétért, a kitartásért.
Most megyek feltenni az eredményeket, mert ezért jelentkeztem be!
HegCsi

#350 öreg 2011-10-31 21:15:04

Csak azért írok pár sort, mert tegnap elkapott egy érzés.....

Méghozzá a régi..( kapaszkodjatok meg...)  a 70-es évek rallye versenyeinek hangulata, amit volt szerencsém versenyzőként is átélni...

Akkor, sokkal több minden szólt az autózásról, a közös szenvedélyről, a nagy "kalandokról", és nagy élménybeszámlókról, arról, hogy a szalonna sütéshez ki hozza  a szalonnát, ki a kenyeret ki pedig a sört.... mint a minden áron való ( egymás "eltiprásával" járó ) ...győzelemről..... a pénzről....

És, hogy manapság még van ilyen hely, ahol az a fenti érzés elkapja az embert, én azt gondolom, hogy ez igen ritka, és köszönet a szervezőknek az egész éves munkáért... a lehetőségek megteremtéséért...!

Mi újak voltunk az idén, de sok kedves ismerősre tettünk szert, és csak remélni tudom, hogy egy-két ismeretségből később majd barátság is lesz...

Így, mint leendő batátoknak jó pihenést, majd jó felkékszülést kívánok a következő megmérettetésekre...!

Öreg


 

 

 

#349 erika 2011-10-31 11:33:38

A szlalomverseny.hu fórumára írtam, de azért ide is bemásolom:

"Jó volt tegnap Kecskeméten, nem is gondoltam, hogy ennyire hiányoznak az OSZAK-osok,  ráadásul a „régiek” is pont ezt a versenyt nézték ki maguknak. Nagy nevek, különleges autók, sok kedves ismerős és új arcok, party-hangulat, kellemes idő, remek verseny.
Jól elvertetek, de legalább lesz miért küzdeni jövőre :) Az autónk jól működött, megérte az egy év munka, már csak fel kell nőni hozzá. Sok lehetőség van benne, csak ki kell használni.

Versenyek: Az első futam hosszúra nyúlt az első körben történt sok utolérés, technikai gond meg pályatisztítás miatt, aggódtunk is kicsit, hogy sose lesz vége a napnak, de aztán Csaba kézbe vette a dolgokat és onnantól pörögtek az események. A pályák tempósak, élvezetesek voltak, a bóják ívre rakva, az első versenyen a célegyenesbeli visszafordító viszont feladta a leckét. Az esti versenypálya még gyorsabb volt, lehetett (volna) nyomni rendesen, pörögtek az események, szünet sem volt a körök között, viszont az időket láttuk, hallottuk. Csak a rajtbeli káosz nem hiányzott, de ezt csak a kötözködés miatt említem :P Nekem a két verseny sok volt egyszerre, jobban tetszene inkább egy körrel többet menni egy versenyen belül, de biztosan van aki másképp látja, mindenestre nem gondoltuk, hogy éjfélre haza is érünk, pedig de.
Köszönet a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat és óriási respect a pályabíróknak a kitartásért és egész napos/estés figyelemért!
Erika"