Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#310 öreg 2011-09-13 07:58:34

 Sziasztok !

Egy utolsó gondolat..( és tényleg nem az "okvetetlenkedés" miatt...)

Még Csabi említette az ötlet felvetésekor, a hátrányok között:

"...műszaki hiba miatt akár kettő versenyt is lehet bukni..."

Hát, én irígyelem azokat a sporttársakat, akik az egynapos verseny mellett kardoskodva, ennyire bíznak autójuk műszaki állapotában...

A szervezőket-rendezőket persze megértem...csakhogy az eredeti kiírás 8 versenyről ( 8 különböző napon ) szólt, ..ezt  mindenki így kapta meg az év elején...és az lenne a korrekt, ha ezt így is tartanánk ...

A "sötétedéssel" csak annyi a problémám, hogy vélhetően csak a mezőny egy részét fogja érinteni, és ez így szintén nem az egyenlő "feltételekről" szól...

Egyébként az éjszakai verseny hangulatával semmi gond ( mi is rendeztünk nem egyet...) csak ott a teljes mezőny éjszaka versenyzett...

De legyen úgy ahogy a többség akarja...

öreg

#309 abarthpower 2011-09-12 22:38:43

Ádi!

Még mostanában kéne elmenned a haverokkal sátorozni,mert okt.végén jóval hidegebb lesz.A két napos verseny elvetélt ötlet.Ha nem jó az egynapos pörgős dolog,akkor az eredeti időpontokat tartva egy Tescó egy gokart verseny igy mindenkinek jó.Bár én nagyon az egynap két verseny híve volnék.

Kelemen Csaba

 

#308 adamcosworth 2011-09-12 20:16:03

 Sziasztok!!
Árpi hozzászólásával kapcsolatban!! Szerintem nem múszály szállást fizetni!! Én úgy gondolom mindenkinek van sátra!!!! Szerintem még mindig az a jobb ötlet hogy 2 napos rendezvény legyen! És a két napba a hangulat kedvéért nyugodtan belelehet iktatni egy esti edzést! És így kedveznék az olyanoknak is akinek nem jó valamelyik nap mert ha nem tud jönni szombaton még mindig eltud jönni vasárnap!!!
 

Ádi

#307 abarthpower 2011-09-12 18:43:06

 Magdinak teljesen igaza van,nincs mit hozzátenni!

#306 demeterm 2011-09-12 13:45:22

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a pálya rendelkezik megvilágítással, így az 1 nap = 2 verseny nem ütközik akadályba.

Részemről támogatom az ötelete megvalósításában Csabát, akármelyik verzió is marad a végleges, de mindenképpen a biztonság, és a szabályok betartás a legfontosabb. Ő is ugyanerre törekszik, miközben próbál megfelelni az általatok elvárt követelményeknek is.

A magánvéleményem az, hogy ha már a költségek csökkentéséről gondolkodtok, akkor egy szállás költséggel növelt 2 napos versennyel ugyanott vagytok, ahol a 2 különböző időpontban tartott 1-1 napos versennyel.

Igaz már nem sokan vagytok, de tisztelet a kivételnek, aki még részt vettek a pár évvel ezelőtti éjszakai futamokon. Többször is tartott Csaba éjszakába nyúló, vagy este kezdődő (napközben edzéssel) versenyt, és mindig nagy sikert aratott. Valahogy a hangulat is mindig jobb volt, mint egy nappali versenyen. :)

Szóval, ha valakinek van még hozzáfűzni valója, akkor azt kérlek minél hamarabb tegyétek meg, hogy készülhessen a versenykiírás.

Köszönöm, és bocs, hogy beleszóltam.

Demeter Magdi

#305 abarthpower 2011-09-12 12:12:02

 Már leírtam idén a múzeumok éjjszakáján 22 órakor kezdődött a verseny ha a gokartoknak jó volt a világítás nekünk is jó lesz.

#304 szaboarpi 2011-09-12 12:08:54

Szerintem bele kell hogy férjen egy napba! Más bajnokságokba még többet is mennek, szóval itt is meg tudjuk oldani. Egy éjszakai versenynek meg van azért hangulata! Okt. 30 az egy teljesen okés időpont! Részemről én nem szeretnék plussz szállást fizetni!

üdv Szabó Á.

#303 öreg 2011-09-12 08:58:50

 Szia Csabi !

Most látom, hogy pár percel megelőztél...

A dátummal semmi baj, lehet okt 30.... csak a naptár szerint fél ötkor...(!)...pontosan 16:31-kor lemegy a nap...!

Na, ez az amiről beszéltem...

Üdv.: öreg

#302 öreg 2011-09-12 08:51:16

 Üdv. Mindenkinek !

Ha szabad mondanom egy véleményt... mint részben "kivül álló"...

Ha belegondoltok, mindég elmegy egy nap egy versenyre is... (!)..hogy kettő belefér-e egy napra... (?)...hát nagyon meg kell gondolni...!!! Októberben már hamar sötétedik, és a mezőny vége lámpával ( már akinek van ) fog versenyezni..?!

(lehetnek műszaki gondok is a pályán - ne legyenek de lehetnek - új idő kérés stb...és ez mind- mind idő.. )

Én egy igazi "verseny hétvégét" tartanék ideálisnak...

Tehát szombaton és vasárnap egy-egy versenyt... Ez már olyan "rallis" is..Ha van valami műszaki gond, mondjuk szombaton (ne legyen...) ott van egy "éjszaka", lehet dolgozni, másnap pedig menni tovább...!

Ha valaki családos, jöhet a család ( velünk is jön...) és a szállás is elérhető ( utána néztem..) pár ezer / fő... még mindég kevesebb költség mint elutazni egy újabb versenyre...

Tehát maga az alap ötlet, hogy legyen megtartva egyszerre a két utolsó verseny szerintem is jó... csak a  "megvalósítás" komoly átgondolást igényel...

Öreg

#301 HegCsi 2011-09-12 08:44:48

Sziasztok
Most hétvégén esett le a tantusz! Nincs szükség időpont változásra! Október 30-a (vasárnap) teljesen megfelelő. Hiszen November 1-e keddre esik. Ebben az esetben kormányunk és HR-eseink a hétfői napot munkaszüneti nappá szokta nyilvánítani. Biztos itt is van kivétel, de remélem nem sokunknak okoz problémát. Viszont marad a meghírdetet dátum. Helyszín pedig a kecskeméti Gokart stadion. (sehol sem szerepelt a tesco lehetséges helyszínnek). A dupla versenyt mindenféleképpen jó lenne kipróbálni.
HCs