Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#295 2011-09-10 13:58:13

Sziasztok!

Annyit tennék még hozzá az előző írásomhoz,a kétnapos verseny nonszensz szerintem sokunknak van családja is a verseny bíróknak is plussz a az tényleg két pályabérlet mentőstb.A müszaki hibákhoz annyit hogy ha olyan alkatrész megy tönkre vagy törik amit ott nem tudsz összedrótozni vagy cserélni az egy nap vagy egy hét alatt sem biztos rendbe birod tenni.Az S-es T-s autók közel vannak a szériákhoz megbízhatóbbak,a protók annyira egyediek és speciálisak hogy az egyedi alkatrészek újragyártásához idő kell.Tudom miről beszélek tavaly 2 motor és 1váltó cserénk volt Síma verseny körülmények között és értékelhető versenyek lettek.Egy napos mellett szól a költség hatékonyság is mivel egy pályabérlet,egy mentő,szerintem lehetne jutányos a nevezési díj,persze a pályabírok és egyéb személyzet többletmunkáját figyelembe véve és dotálva.Reggel az első pálya megépítésénél meg kéne jelőlni a második pálya bólyáinak a helyét,lezavarni egyben az első versenyt nevezöszámtól függően 1-2 körül vége.Itt egy egyórás szussz a pályabírók a versenyzők segítségével átalakítanák a pályát,és indulhat a második verseny ellenkező irányban.Mivel az autók nem változnak az óvás időt is lehet felezni vagy beépíteni a verseny idejébe szerintem buli lesz én várom. 

#294 TGy 2011-09-09 20:37:23

 Sziasztok!

Az ötlet nagyin jó, szeptember vége túl közel lenne időpontnak?

#293 Zoli 2011-09-09 20:29:12

Szia Csaba!

Én, személy szerint - és remélem nem vagyok egyedül - már  vártam az utolsó kecskeméti Tescos futamot. Jó kis technikás pálya, szemben a lóerőkülönbséget előtérbe helyező gokart pályákkal! Jó lett volna egy ilyennel zárni az évet.

De legyen a többség akarata! Részemről OK!

Üdv, Árok Zoli

#292 szaboarpi 2011-09-09 19:06:10

 Sötéthez csak annyit, hogy úgy emlékszem, hogy agokartpályán nagy teljesítményű lámpák vannak amik jól láthatóvá teszik a pályát. Izgalmas lenne úgy a verseny. De szóljatok ha tévedek..

#291 erika 2011-09-09 18:56:11

Sziasztok! Bár a Csabával telefonon megbeszéltük, de azért leírom:
- Jó dolog egy napon sok-sok versenykört futni, főleg ha mindezt nem dupla nevezési díjért, hanem valami méltányosan csökkentettért lehetne megtenni. :) :) Szombathelyen egyébként tavaly volt már ilyen dupla verseny: az első forduló után megfordították a haladási irányt és egy teljesen új verseny kezdődött. Külön-külön is lehetett nevezni. (Roland: neked elég lenne csak a 2. futam, és akkor délig alhatsz :D)
- A dupla futamnak megvan az a veszélye, hogy ha valaki nem tud elmenni éppen erre a fordulóra, vagy szétesik az autója az első körben, akkor mindjárt 2 verseny pontjait bukja el. (Nekünk mondjuk pont mindegy, mi még mindig csak tesztelünk, de látom, hogy éles csaták lesznek a végére)
- Ha elhúzódik a verseny, akkor a vége sötétben lesz (okt. végén már hamar sötétedik) és nagyon sokunknak nincs világítása. 
- Ha egy napon van a verseny, akkor azért jobb lenne egy szombati időpont, mert többen érkezünk messziől és nem szívesen indulnánk haza vasárnap este tízkor, ha másnap dolgozni kell.
Asszem ennyi:)

#290 ceber 2011-09-09 17:30:28

Szia Csabi !

Én nem rég vagyok az oszakban, de annyit tapasztaltam, ha minden flottul megy, akkor is eltart egy futam reggel 7-től minimun délután 4- ig.

Nem tudom, hogyan tudnátok, tudnánk megoldani egy napon

két futamot ?!

Bár az igaz, hogy én míndíg szívesen mennék még  egy-két kört, miután már lefutottuk a hármat. Ha kell estig körözünk. Nekem minden megoldás jó, mert élvezem a dolgot.

 

Üdv. ceber

#289 kapmis 2011-09-09 11:43:49

 A két napos verseny jól hangzik. Öklet támogatásra talált nálam.

Lájkolnám.

K Misi

#288 szaboarpi 2011-09-08 22:38:58

 Sziasztok

Csabi az RVO-n megjelent cikkből, az első kis kép alattti részt nem én írtam, ezért elnézéést kérek, én nem így gondolom! Mert eddig is minden verseny nézegették a kocsit, ezzel nincs is baj. Sőt helyes dolgo is. Csak az döbbentett meg, és amiért kicsit ideges is voltam, hogy csak most, 5 verseny elteltével lett valmiért szólva, ami már év eleje óta így van. Enniy az egész. De ezt a helyszínene megtárgyaltuk. Én nem szeretném, hogy emiatt bárkit is megsértek! 

üdv Szabó Á.

#287 hrtcsabi 2011-09-08 20:59:13

Október 15 nem szentirás, csak 1 példa dátum.  Azért kizárásos alapon:
Okt 01: CEZ ITA
Okt 15: CEZ SK
Okt 08: Foglalt a pálya.
Okt 22: lehetséges időpont.
Okt 29: lehetséges időpont.
HCs

#286 ludika 2011-09-08 19:37:16

Sziasztok!

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de nekem nagyon nem lenne jó ez a dátum. Maga az ötlet, hogy 2 verseny egy kalap alatt nem rossz, sőt jó ötlet, csak ne a 15.-i hétvégén

Idén a "nyaralásunk" pont a versenynaptár miatt alakítottam úgy, hogy október 7.-én az Olasz futam utáni hétvégén elutazunk és csak 16.-án jövünk haza. Már megvettük a kompjegyet és a család másik fele akikhez megyünk Angliába is szabaddá tette magát arra a hétre. Ezt már nem tudom lemondani/átrakni sajnos.

Ha nullázom a 2 futamot akkor azt jeleni, hogy akár 4.-5. helyre is visszacsúszhatok, ami nagyon rosszul esne az egész éves eredmények után.

Kérlek gondoljátok át a dolgot még1x, okt 22 (talán az ünnep miatt minenkinek jobb) vagy okt 30. legyen a dátum.

Köszönöm,

Ludescher Ádám