Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#306 demeterm 2011-09-12 13:45:22

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a pálya rendelkezik megvilágítással, így az 1 nap = 2 verseny nem ütközik akadályba.

Részemről támogatom az ötelete megvalósításában Csabát, akármelyik verzió is marad a végleges, de mindenképpen a biztonság, és a szabályok betartás a legfontosabb. Ő is ugyanerre törekszik, miközben próbál megfelelni az általatok elvárt követelményeknek is.

A magánvéleményem az, hogy ha már a költségek csökkentéséről gondolkodtok, akkor egy szállás költséggel növelt 2 napos versennyel ugyanott vagytok, ahol a 2 különböző időpontban tartott 1-1 napos versennyel.

Igaz már nem sokan vagytok, de tisztelet a kivételnek, aki még részt vettek a pár évvel ezelőtti éjszakai futamokon. Többször is tartott Csaba éjszakába nyúló, vagy este kezdődő (napközben edzéssel) versenyt, és mindig nagy sikert aratott. Valahogy a hangulat is mindig jobb volt, mint egy nappali versenyen. :)

Szóval, ha valakinek van még hozzáfűzni valója, akkor azt kérlek minél hamarabb tegyétek meg, hogy készülhessen a versenykiírás.

Köszönöm, és bocs, hogy beleszóltam.

Demeter Magdi

#305 abarthpower 2011-09-12 12:12:02

 Már leírtam idén a múzeumok éjjszakáján 22 órakor kezdődött a verseny ha a gokartoknak jó volt a világítás nekünk is jó lesz.

#304 szaboarpi 2011-09-12 12:08:54

Szerintem bele kell hogy férjen egy napba! Más bajnokságokba még többet is mennek, szóval itt is meg tudjuk oldani. Egy éjszakai versenynek meg van azért hangulata! Okt. 30 az egy teljesen okés időpont! Részemről én nem szeretnék plussz szállást fizetni!

üdv Szabó Á.

#303 öreg 2011-09-12 08:58:50

 Szia Csabi !

Most látom, hogy pár percel megelőztél...

A dátummal semmi baj, lehet okt 30.... csak a naptár szerint fél ötkor...(!)...pontosan 16:31-kor lemegy a nap...!

Na, ez az amiről beszéltem...

Üdv.: öreg

#302 öreg 2011-09-12 08:51:16

 Üdv. Mindenkinek !

Ha szabad mondanom egy véleményt... mint részben "kivül álló"...

Ha belegondoltok, mindég elmegy egy nap egy versenyre is... (!)..hogy kettő belefér-e egy napra... (?)...hát nagyon meg kell gondolni...!!! Októberben már hamar sötétedik, és a mezőny vége lámpával ( már akinek van ) fog versenyezni..?!

(lehetnek műszaki gondok is a pályán - ne legyenek de lehetnek - új idő kérés stb...és ez mind- mind idő.. )

Én egy igazi "verseny hétvégét" tartanék ideálisnak...

Tehát szombaton és vasárnap egy-egy versenyt... Ez már olyan "rallis" is..Ha van valami műszaki gond, mondjuk szombaton (ne legyen...) ott van egy "éjszaka", lehet dolgozni, másnap pedig menni tovább...!

Ha valaki családos, jöhet a család ( velünk is jön...) és a szállás is elérhető ( utána néztem..) pár ezer / fő... még mindég kevesebb költség mint elutazni egy újabb versenyre...

Tehát maga az alap ötlet, hogy legyen megtartva egyszerre a két utolsó verseny szerintem is jó... csak a  "megvalósítás" komoly átgondolást igényel...

Öreg

#301 HegCsi 2011-09-12 08:44:48

Sziasztok
Most hétvégén esett le a tantusz! Nincs szükség időpont változásra! Október 30-a (vasárnap) teljesen megfelelő. Hiszen November 1-e keddre esik. Ebben az esetben kormányunk és HR-eseink a hétfői napot munkaszüneti nappá szokta nyilvánítani. Biztos itt is van kivétel, de remélem nem sokunknak okoz problémát. Viszont marad a meghírdetet dátum. Helyszín pedig a kecskeméti Gokart stadion. (sehol sem szerepelt a tesco lehetséges helyszínnek). A dupla versenyt mindenféleképpen jó lenne kipróbálni.
HCs

#300 abarthpower 2011-09-11 20:35:11

 Sehol sem volt az utolsó verseny Tescósra meghirdetve,csak a Kecskemét szerepelt a verseny naptárban,sőt hát a tavalyi utolsó verseny sikerét látva evidens volt a gokartpálya. 

#299 hegebandi 2011-09-11 12:37:49

Sziasztok !

Egész évben csak a "TESCO"-s kialakítású versenyekre mentem el, így év eleje óta várom az utolsó versenyt....   Remélem meg lesz tartva a TESCO-nál.

Üdv.: Hegedűs András

 

#298 szaboarpi 2011-09-10 23:43:14

 Sziasztok!

 

Legyen egy nap az egész, akkor legalább tényleg mennénk egy jó hoszú távot! Nem sok az! 

#297 adamcosworth 2011-09-10 21:51:26

Szia Csabi!!
Én még nem vettem részt ilyen versenyen és nem is tudom milyen és nem is tudok kommentálni !!
Alkalmaszkódó lélek vagyok úgyhogy a többség mellet döntök !
De nekem jobban tetszene egy sátras versenyhétvége! Valaki írta hogy úgy legyen hogy az egyik verseny szombaton a másik verseny vasárnap legyen egymás után. ez nekem jobban tetszik mert nem lenne mindenki olyan feszült nem lenne kapkodás és akinek nem lenne jó a szombat még mindig eljöhet vasárnap! És így csak egy verseny bukott!! Várom a fejleményeket !?

Köszönettel :    Uracs Ádám