Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#360 szaboarpi 2011-11-19 11:09:51

 Szia Csaba!

 

Sajnos a peti meg én nem tudunk menni díjkiosztóra, mert van más elfoglaltságunk és nem tudjuk áttenni.  viszont mi még évkönyvet is rendeltünk, úgyhogy több mint valószinű, hogy a Karcsi( Istvánkó) vagy valaki a pestről meg le az átvenné nekünk, meg a pénz is odadja, ha az úgy jó.

Üdv Szabó Árpád

#359 hrtcsabi 2011-11-18 20:22:55

Köszönöm!!

#358 abarthpower 2011-11-18 08:38:26

 Boldog Születésnapot Csabi!!!!

#357 hrtcsabi 2011-11-17 20:58:34

Frissült a ponttáblázat, benne az M+F Toyota Márkakupa pontjaival, és a junior kategória javított pontjaival.

#356 adamcosworth 2011-11-16 19:46:47

Szia Csabi!!
Nem reklamációként, csak egy kérdés hogy én junior kategóriába az utolsó versenyen miért nem kaptam pontot?
Tudom hogy ez az eredményen nem változtat csak már a versenyen is ki lettem hagyva az utolsó eredmény hirdetésben!!??
De ott ezt rendeztük és a kupát is megkaptam!!! :)
Kérlek ennek néz utána!!!!
KÖSZÖNETTEL: Uracs Ádám 

#355 BerryG 2011-11-15 18:35:09

Üdvözlet minden OSZAK versenyzőnek, szimpatizánsnak.

Szeretném kérni, immár a fórumon, hogy a 2011 évi Országos Slalom Bajnokság keretein belűl megrendezett  M+F Toyota Kupa végeredményét, illetve a futamokon elért helyezéseket, ill. pontszámokat tegyük közzé, hivatalos formában.

A választ előre is köszönöm, minden jót, üdvözlettel: B.G.

#354 hero 2011-11-14 19:06:00

Mi is gratulálni szeretnénk az egész rendezőségnek ill. versenyző társaknak az egész éves munkához, szerepléshez.

Kecskeméten csak nézőként tudtunk csak a versenybe belekostolni de ahogy láttam mindenkinek tetszet a dolog.

Nagyon jóleset ,hogy ilyen barátságos és segítőkész kis társaságban van lehetőségünk a  "HOBBINKAT " üzni. (volt ez máshol más hogyan is sajnos)

Az év nekünk  nem úgy sikerült mint terveztük de majd jövőre remélem sikerül a hosszú ideig nem használt kis autónk betegségeit teljesen meggyógyítanunk  (lesz télen mit csinálnunk).

Mégegyszer köszönümk minden és jó felkészülést a jövő évre !!

u.i.

Az éves eredményhirdetés mikor és hol lesz.

 

Üdv.

Hero

 

#353 abarthpower 2011-11-02 13:01:43

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz.Köszönet a rendezőknek a versenyekért és az ismételt rugalmasságért mikor a lemerült aksi miatt nem tudtam a helyemen rajtolni,köszönet Konkoly Karcsinak a kölcsön akkuért,nélküle valszeg nem bírjuk befejezni a versenyt,Börinek a bablevesért és sorolhatnám.Pályabírókat csak a legnagyobb tisztelet illeti az egész éves munkályukért,nem emlékszem hibás döntésükre viszont a 40fokban is hősiesen álltak a napon.A mi kategóriánkban megérdemelten egy külsős versenyző tarolt Sziklay Zsolti személyében,de legalább Jani megfogta a nagy öreg Pathy Laci bácsit úgyhogy az autó jó volt.Jó volt hogy jöttek a régiek,én úgy láttam hogy Erikáékban sem maradt tüske az idei év egyik legsajnálatosabb mozzanata miatt remélem jövőre több versenyen látni a Kawa motoros csodát.Felejthetetlen élmény volt a Vasárnap még egyszer kösz!

#352 vizkeleti 2011-11-02 12:45:00

Vavrekék:

Sziasztok!
Kérem, aki tud segítsen legyen szíves nekünk abban, hogy ez a hozzászólás felkerüljön az Oszak fórumra. (Mi, valami technikai hiba matt, le vagyunk tiltva onnan.)

Szeretnénk köszönetet mondani a rendezőknek, a bíróknak és a versenyzőknek a kiváló versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt látni a hosszú nevezési listát, a régi és új arcokat. Sajnáljuk, hogy elromlott az autónk az első verseny végén, és ezért nem tudtunk indulni az esti versenyen.
Minden jót és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
Reméljük jövőre is találkozunk.

Vavrekék

#351 hrtcsabi 2011-11-01 09:02:21

-válasz öreg üzenetére #350-

Csak azért írok pár sort, mert most elkapott egy érzés.....
Libabőrős lettem a korábbi hozzászólásoktól! (Pedig pattog a tűz a kályhában rendesen)!
Mert kellenek az ilyen jellegű hozzászólások is, amikor elégedett valaki valamivel. Nem csak az "építő" jellegű! Én sokat hallottam már elégedett véleményeket élőszóban, telefonon, ezzel nincs is baj. Amikor kértem, hogy ez legyen leírva, az elmaradt. Csakhogy ez így nem kerül nyilvánosságra! Nem váltja ki az emberekből a kíváncsiságot! Akik nem jönnek el, sem nézőnek, sem versenyzőnek, mert úgy gondolja, hogy az oszakos mezőny elveri Őket, mint eső a határt! (Nem az Attilát)! És most voltak új, ügyes versenyzők, lásd BME-s autó, vagy Fülöp-Nagy Ferenc. És voltak régi, ügyes versenyzők is, de őket nem emelem ki.
Egy fórum ne csak a támadásokról és védekezésekről szóljon, mert a külső olvasónak ez lassan olyan lesz, mintha futbalmecsre menne (Hajrá KTE)! Igenis legyen rajta dícsérő szó is, ha van mit megdícsérni! Mert a rendezőt nagyobb mértékben motíválja, mint a deficites, vagy nullás verseny. De kérném szépen azokat a rendezőket, akik elolvassák (mert elolvassák) ezt a fórumot, hogy írják meg a véleményüket ebben a témában.
Bátran mondhatom, nem csak a magam nevében!
SPORTBÍRÓK: külön köszönet a kitartásukért. Rendkívül jó munkát végeztek a hosszú nap ellenére. Egy megingástól eltekintev hibátlanok voltak. Azt hiszem, ezen e téren is sikerült előrelépni az idei évben.
Minden résztvevőnek köszönet a jelenlétért, a kitartásért.
Most megyek feltenni az eredményeket, mert ezért jelentkeztem be!
HegCsi