Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#315 BerryG 2011-09-13 23:54:13

Kérdés? Marad a dupla nevezési díj?

 

#314 hegcsi 2011-09-13 21:36:05

Srácok
Mielőtt nagyon egymásnak esnétek: ahogy leírtam, október elején nem tudunk versenyt rendezni a CEZ futam miatt, és közepén sem. A köztes időpontok is kiestek. Így marad az, hogy október 30-án tud verseny lenni. 1 napon. És itt az a kérdés, hogy egy verseny elmarad, vagy meg lesz tartva egy napon a kettő. Eléggé mellékvágányra ment a tervezés a két nap két verseny elmélettel. Nem biztos, hogy rossz az ötlet, de most, év vége felé biztos, hogy nem alkalmazzuk. Csütörtök estére elkészítem a dupla versenyes kiírást, amiben esetleg még lehet az is meglepetés, hogy a második verseny fordított rajtsorrendben megy le. Ezáltal 1 kicsit nehezebb lesz a kisebb rajtszámúaknak?!
HCs

#313 adamcosworth 2011-09-13 16:57:31

Azt gondolom Lóri bácsi nagyon rossz példa!!! Mert Lóri bácsinak is láttuk már hogy kitőr a jobb első gólyalába, vagy eltört a féltengelye ő sem akar két versenyt bukni egy ilyen miatt! És emelet szerintem elég kevesen versenyeznek utcai autóval! Én például a következő versenyen ( akármilyen is lesz ) kiszeretnék próbálni egy új autót. És a következő verseny lesz az első hogy versenykörülmények közölt kipróbálom, ha akármilyen gondja van nem akarok két versenyt bukni! A sátorozással kapcsolatba én már sátoroztam novemberben is és október elejére elég jó időt mondanak!

Minddemellet akármi van én osztom " öreg " véleményt mindenben amit leírt egyetértek!!!
Vagy legyen külön rendezvény, vagy két napos rendezvény legyen!!
Nem azért nevezek mert minél előbb leakarom tudni az összes versenyt! Hanem hogy minél többet autózzak és minél többet élvezhessem a versenyhangulatott!
Ennyi erővel megrendezhetnénk mind a nyolc versenyt egy hét alatt és akkor levan tudva!! Én nem ilyenre vágyom!!
Köszönettel : Ádi  

#312 szaboarpi 2011-09-13 09:29:00

Sziasztok!

Műszaki hibához csak annyit, hogy itt főként mindenki utcai autóval versenyzik, nehogymár ne bírjon ki 10 km ert!!!!!! Ha Lóri bácsi mondaná hogy sok akkor megértem.....

#311 schebekpista 2011-09-13 08:14:19

 Sziasztok!

Mindkettő verzió jó ötlet. Részemről mindegy, ha nem ütközik CEZ futamokkal.

Schebek István

#310 öreg 2011-09-13 07:58:34

 Sziasztok !

Egy utolsó gondolat..( és tényleg nem az "okvetetlenkedés" miatt...)

Még Csabi említette az ötlet felvetésekor, a hátrányok között:

"...műszaki hiba miatt akár kettő versenyt is lehet bukni..."

Hát, én irígyelem azokat a sporttársakat, akik az egynapos verseny mellett kardoskodva, ennyire bíznak autójuk műszaki állapotában...

A szervezőket-rendezőket persze megértem...csakhogy az eredeti kiírás 8 versenyről ( 8 különböző napon ) szólt, ..ezt  mindenki így kapta meg az év elején...és az lenne a korrekt, ha ezt így is tartanánk ...

A "sötétedéssel" csak annyi a problémám, hogy vélhetően csak a mezőny egy részét fogja érinteni, és ez így szintén nem az egyenlő "feltételekről" szól...

Egyébként az éjszakai verseny hangulatával semmi gond ( mi is rendeztünk nem egyet...) csak ott a teljes mezőny éjszaka versenyzett...

De legyen úgy ahogy a többség akarja...

öreg

#309 abarthpower 2011-09-12 22:38:43

Ádi!

Még mostanában kéne elmenned a haverokkal sátorozni,mert okt.végén jóval hidegebb lesz.A két napos verseny elvetélt ötlet.Ha nem jó az egynapos pörgős dolog,akkor az eredeti időpontokat tartva egy Tescó egy gokart verseny igy mindenkinek jó.Bár én nagyon az egynap két verseny híve volnék.

Kelemen Csaba

 

#308 adamcosworth 2011-09-12 20:16:03

 Sziasztok!!
Árpi hozzászólásával kapcsolatban!! Szerintem nem múszály szállást fizetni!! Én úgy gondolom mindenkinek van sátra!!!! Szerintem még mindig az a jobb ötlet hogy 2 napos rendezvény legyen! És a két napba a hangulat kedvéért nyugodtan belelehet iktatni egy esti edzést! És így kedveznék az olyanoknak is akinek nem jó valamelyik nap mert ha nem tud jönni szombaton még mindig eltud jönni vasárnap!!!
 

Ádi

#307 abarthpower 2011-09-12 18:43:06

 Magdinak teljesen igaza van,nincs mit hozzátenni!

#306 demeterm 2011-09-12 13:45:22

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a pálya rendelkezik megvilágítással, így az 1 nap = 2 verseny nem ütközik akadályba.

Részemről támogatom az ötelete megvalósításában Csabát, akármelyik verzió is marad a végleges, de mindenképpen a biztonság, és a szabályok betartás a legfontosabb. Ő is ugyanerre törekszik, miközben próbál megfelelni az általatok elvárt követelményeknek is.

A magánvéleményem az, hogy ha már a költségek csökkentéséről gondolkodtok, akkor egy szállás költséggel növelt 2 napos versennyel ugyanott vagytok, ahol a 2 különböző időpontban tartott 1-1 napos versennyel.

Igaz már nem sokan vagytok, de tisztelet a kivételnek, aki még részt vettek a pár évvel ezelőtti éjszakai futamokon. Többször is tartott Csaba éjszakába nyúló, vagy este kezdődő (napközben edzéssel) versenyt, és mindig nagy sikert aratott. Valahogy a hangulat is mindig jobb volt, mint egy nappali versenyen. :)

Szóval, ha valakinek van még hozzáfűzni valója, akkor azt kérlek minél hamarabb tegyétek meg, hogy készülhessen a versenykiírás.

Köszönöm, és bocs, hogy beleszóltam.

Demeter Magdi