Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#388 hrtcsabi 2012-01-25 20:32:15

-válasz hrtcsabi üzenetére #387-

Hi Mindenkinek
Amiket közzé tettetek információkat, azok teljesen helytállóak! Gondolok itt BerryG-re és Magdira.
A szövetségnél van az alapkiírás elfogadáson. Mivel a szóbeli beleegyezést megkaptam, így nincs akadálya annak, hogy a versenynaptárt közzé tegyem:
Április 30. (Hétfő!!!) 50-51. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion.
Június 24. 52. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion, CEZ.
Július 21. 53-54. HegCsi Race Kupa, Visonta.
Augusztus 25. 55. HegCsi Race Kupa, KakucsRing, CEZ.
Szeptember 15. Veszprém. (NEM extrém kupa!!!)
Október 13vagy14. 56. M+F Toyota Kupa, Kecskemét, Gokart Stadion.
Ezen felül érezni a sporttörvény hatását, és egyre több rendező jelentkezik, hogy szeretne versenyt rendezni a sorozatban, hamár úgyis kell regisztrációs díjat fizetnie.
Látjátok, 8 verseny 6 nap alatt. Azért ez nem rossz arány. Főleg a kettő CEZ futam, az osztrák bajnokság, a szlovák mezőny, a kakucsi verseny a rallycross hértvégével esik egybe! Tehát szervezkedünk.
Ahogy észrevettétek, a weblap is defektes lett 1 kicsit: ugyanis a freeweb megszünt free-nek lenni. És ennek a 4,5 GByte anyagnak nem olcsó a tárhely. De rajta vagyunk a probléma megoldásán.
HegCsi

#386 2012-01-25 19:44:09

Üdvözlök Mindenkit!

Bár nem az én "asztalom", de szeretnék egy-két dologról tájékoztatni benneteket. Remélem ezzel nem sértek meg senkit. Csaba is meg fogja majd tenni, amint minden részlet tisztázódott az idei bajnokság körülményeiben.

- a szabályokban nincs lényeges változás. (E jelű bukósisak fog szerepelni az alap versenykiírásban). De az elmúlt éveket nézve, nem volt olyan versenyző, akinél nem lett volna megfelelő a sisak. Tehát ne essetek kétségbe, nem fogunk plusz anyagi terhet róni senkire sem!

- hamarosan megjelenik az alap versenykiírás is, amint a szövetség erre kijelölt szervezete elfogadja azt.

- a versenynaptár is készül. Itt azért elég nehéz feladata van Csabának, mert mindent megtesz azért, hogy lehetőség szerint ne ütközzenek a futamok, olyan versennyel, amiben valamelyikőtök érintett lehet.

Természetesen próbálunk minden felmerülő problémát még a verseny szezon előtt megoldani, hogy még jobbá, színvonalasabbá tehessük a szlalom bajnokság versenyeit.

Az egy nap két verseny biztosan lesz az idén is, de az is biztos, hogy nem ebben a formában fog zajlani minden futam.

A Tesco-s versenyt egyenlőre nem tervezzük, de a B verzióban szerintem Csabánál szóba jöhet. Mint említettem, csak a vészforgatókönyvben fog szerepelni.

Az M+F Toyota Kupa kiírásáról sajnos én nem tudok nyilatkozni. Ha lesz, akkor biztosan a már megszokott szabályok szerint.

Támogatom Gábor felhívását, hogy akinek kérdése, észrevétele van, keressen meg minket, akár Csabát, akár engem, akár a technikai kérdésekben Lacit, hogy zökkenőmentesen kezdjük az új évet!

Higgyétek el, nemcsak Ti várjátok már az első versenyt, a sportbíróknak is bizsereg már a lábuk, hogy ott lehessenek a pálya szélén. (Nekem már lassan elvonási tüneteim vannak. :)) Szóval jó készülődést mindenkinek, és kérdezzetek nyugodtan, vagy ötleteljetek.

Ha valakinek esetleg a másik oldalhoz van kedve, akkor 2012. február 5-énindul az új bírói tanfolyam Bp-en. A www.sportbiro.hu honlapon lehet jelentkezni.

Üdvözlettel: Demeter Magdolna (versenyigazgató)

 

#385 BerryG 2012-01-25 18:03:33

Üdvözlet Mindenkinek.

Ott a pont, kedves Csaba.

Félő, nehogy 3X2 verseny legyen az idei szezon!

Egyuttal szeretnék kérni Mindenkit, tegye fel észrevételeit, kérdéseit, hogy ne legyenek homályos foltok az év kezdetén.

Köszönettel, üdvözlettel: B.G.

#384 abarthpower 2012-01-25 08:31:54

 Csatlakozva az előttem íróhoz .Az én kérdésem mennyire lesznek a dupla versenyek preferálva idén?Mert  kuriózumként tetszik de ha valami gont van vagy nem tudsz részt venni egy ilyenen azt a hátrányt már nem tudod ledolgozni oda az éved.

#383 2012-01-24 19:05:38

Ismételten üdvözlök minden slalomost.

Az idei évre már van két biztos pont, lásd: első verseny időpontja, és DUEN matrica.

Én mégis szeretnék kicsit visszalépni arra a képzeletbeli rajtkőre, és kezdeni az alapoknál.

Amire jó lenne választ kapni:

- hány tervezett verseny lehet az idén?

- várhatóak-e szabályváltozások?

- ha igen, mikor kerűlnek kihírdetésre?

- ütközhetenek-e slalom futamok más OB versenyekkel?

- mennyire lesznek jellemzők a már-már sprint jellegű futamok?

- máshogy kérdezve, lehet-e még "tescós" verseny?

- (ez kissé személyes jellegű) Idén ki lesz-e írva az M+F Toyota Kupa?

Hogy miért is kérdezek ennyit egyszerre?

Talán nem vagyok egyedűl azzal a kérdéssel, amit lehet hogy már szintén mások is feltettek maguknak, hogy az idén vajon el tudok-e indulni abban az "amatőr" versenysorozatban, amiben sajnos  egyre kevesebben voltunk már tavaly is????

Mindenkit érint az a válság, (pénzügyi, etikai, morális) amiben naponta szenvedjük azokat a pofonokat, ami elől nem lehet kitérni.

Ha mégis sikerűl, a következőt máshonnan tuti bekapod.

Sokunknak a slalomozás jelentette azokat az "ünnepnapokat", amire hetek óta készűltünk, ha máshogy nem is ,de legalább fejben számoltuk a napokat, hogy:hú de jó lesz megint menni!

Tehát csak ezért kérdezem, vajon mit várhatunk, tervezhetünk-e egyátalán, mert a saját lehetőségét mindenki maga tudja, de hogy a körűlmények milyenek lesznek azt előre nem.

Kérném az OSZAK illetékeseit, amennyiben lehetőségük van rá, informáljanak minket.

További eredményes évtervezgetést kívánok mindenkinek!

Sziasztok.

#382 BerryG 2012-01-24 18:29:47

Üdv. Slalomosok, szia Zsolti.

Azt gondolom, erre a kérdésre talán én is válaszolhatok....

Igen az elmúlt években ez egy automatikus dolog volt, ha Toyotával indultál akkor egyből részese is lettél a kupasorozatnak. Külön nevezési díj nélkűl, de csak a sorozatra kiírt versenyek számítottak az értékelésbe.

(Bocs Csabi.)

#381 szodyzsolt 2012-01-23 00:22:51

 Sziasztok ! 

Azt jól tudom, hogy ha bármilyen Toyotával nevez a versenyző, az egyből bekerül a Toyota Kupába ? Plusz nevezési dij se kell abba az értékelésbe a saját kategóriáján túl ?

Üdv:Sződy Zsolti

#380 ceber 2012-01-13 19:55:04

Sziasztok !

Mindenkinek sikeres évet kívánok !

Tudnátok segíteni felni és gumi ügyben? 4x100 15" VW és 15" slick használt,de még jó állapotú érdekelne. Előre is köszi mindenkinek !

Üdv. ceber

#379 abarthpower 2012-01-10 12:12:11

 Szomorú vagyok!Májusig várni az első futamra ez borzasztó!!!!Két éve március közepén,tavaly Április eleje.Jól van tudom a válság!Nem szemrehányólag csak sajnálatos.

#378 HegCsi 2012-01-10 08:02:49

Hali! Senkinek nem kell feladnia az alvási szokásait! Elég nehezen szokott összejönni a CEZ feltételek elintézése, ezért kérdeztem, hogy az idén ki szándékozik részt venni a CEZ sorozatban. De a csomó át lett vágva nyakilag, mert a kezdő futam(ok) április 30-án, hétfőn lesz(nek) megrendezve a Gokart stadionban.
HegCsi