Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#352 vizkeleti 2011-11-02 12:45:00

Vavrekék:

Sziasztok!
Kérem, aki tud segítsen legyen szíves nekünk abban, hogy ez a hozzászólás felkerüljön az Oszak fórumra. (Mi, valami technikai hiba matt, le vagyunk tiltva onnan.)

Szeretnénk köszönetet mondani a rendezőknek, a bíróknak és a versenyzőknek a kiváló versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt látni a hosszú nevezési listát, a régi és új arcokat. Sajnáljuk, hogy elromlott az autónk az első verseny végén, és ezért nem tudtunk indulni az esti versenyen.
Minden jót és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
Reméljük jövőre is találkozunk.

Vavrekék

#351 hrtcsabi 2011-11-01 09:02:21

-válasz öreg üzenetére #350-

Csak azért írok pár sort, mert most elkapott egy érzés.....
Libabőrős lettem a korábbi hozzászólásoktól! (Pedig pattog a tűz a kályhában rendesen)!
Mert kellenek az ilyen jellegű hozzászólások is, amikor elégedett valaki valamivel. Nem csak az "építő" jellegű! Én sokat hallottam már elégedett véleményeket élőszóban, telefonon, ezzel nincs is baj. Amikor kértem, hogy ez legyen leírva, az elmaradt. Csakhogy ez így nem kerül nyilvánosságra! Nem váltja ki az emberekből a kíváncsiságot! Akik nem jönnek el, sem nézőnek, sem versenyzőnek, mert úgy gondolja, hogy az oszakos mezőny elveri Őket, mint eső a határt! (Nem az Attilát)! És most voltak új, ügyes versenyzők, lásd BME-s autó, vagy Fülöp-Nagy Ferenc. És voltak régi, ügyes versenyzők is, de őket nem emelem ki.
Egy fórum ne csak a támadásokról és védekezésekről szóljon, mert a külső olvasónak ez lassan olyan lesz, mintha futbalmecsre menne (Hajrá KTE)! Igenis legyen rajta dícsérő szó is, ha van mit megdícsérni! Mert a rendezőt nagyobb mértékben motíválja, mint a deficites, vagy nullás verseny. De kérném szépen azokat a rendezőket, akik elolvassák (mert elolvassák) ezt a fórumot, hogy írják meg a véleményüket ebben a témában.
Bátran mondhatom, nem csak a magam nevében!
SPORTBÍRÓK: külön köszönet a kitartásukért. Rendkívül jó munkát végeztek a hosszú nap ellenére. Egy megingástól eltekintev hibátlanok voltak. Azt hiszem, ezen e téren is sikerült előrelépni az idei évben.
Minden résztvevőnek köszönet a jelenlétért, a kitartásért.
Most megyek feltenni az eredményeket, mert ezért jelentkeztem be!
HegCsi

#350 öreg 2011-10-31 21:15:04

Csak azért írok pár sort, mert tegnap elkapott egy érzés.....

Méghozzá a régi..( kapaszkodjatok meg...)  a 70-es évek rallye versenyeinek hangulata, amit volt szerencsém versenyzőként is átélni...

Akkor, sokkal több minden szólt az autózásról, a közös szenvedélyről, a nagy "kalandokról", és nagy élménybeszámlókról, arról, hogy a szalonna sütéshez ki hozza  a szalonnát, ki a kenyeret ki pedig a sört.... mint a minden áron való ( egymás "eltiprásával" járó ) ...győzelemről..... a pénzről....

És, hogy manapság még van ilyen hely, ahol az a fenti érzés elkapja az embert, én azt gondolom, hogy ez igen ritka, és köszönet a szervezőknek az egész éves munkáért... a lehetőségek megteremtéséért...!

Mi újak voltunk az idén, de sok kedves ismerősre tettünk szert, és csak remélni tudom, hogy egy-két ismeretségből később majd barátság is lesz...

Így, mint leendő batátoknak jó pihenést, majd jó felkékszülést kívánok a következő megmérettetésekre...!

Öreg


 

 

 

#349 erika 2011-10-31 11:33:38

A szlalomverseny.hu fórumára írtam, de azért ide is bemásolom:

"Jó volt tegnap Kecskeméten, nem is gondoltam, hogy ennyire hiányoznak az OSZAK-osok,  ráadásul a „régiek” is pont ezt a versenyt nézték ki maguknak. Nagy nevek, különleges autók, sok kedves ismerős és új arcok, party-hangulat, kellemes idő, remek verseny.
Jól elvertetek, de legalább lesz miért küzdeni jövőre :) Az autónk jól működött, megérte az egy év munka, már csak fel kell nőni hozzá. Sok lehetőség van benne, csak ki kell használni.

Versenyek: Az első futam hosszúra nyúlt az első körben történt sok utolérés, technikai gond meg pályatisztítás miatt, aggódtunk is kicsit, hogy sose lesz vége a napnak, de aztán Csaba kézbe vette a dolgokat és onnantól pörögtek az események. A pályák tempósak, élvezetesek voltak, a bóják ívre rakva, az első versenyen a célegyenesbeli visszafordító viszont feladta a leckét. Az esti versenypálya még gyorsabb volt, lehetett (volna) nyomni rendesen, pörögtek az események, szünet sem volt a körök között, viszont az időket láttuk, hallottuk. Csak a rajtbeli káosz nem hiányzott, de ezt csak a kötözködés miatt említem :P Nekem a két verseny sok volt egyszerre, jobban tetszene inkább egy körrel többet menni egy versenyen belül, de biztosan van aki másképp látja, mindenestre nem gondoltuk, hogy éjfélre haza is érünk, pedig de.
Köszönet a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat és óriási respect a pályabíróknak a kitartásért és egész napos/estés figyelemért!
Erika"

#348 HZS 2011-10-31 10:14:15

Vasárnap jó kis versenyen vehettem részt. Köszönöm HRT.

#347 demeterm 2011-10-28 08:17:59

-válasz erika üzenetére #346-

Sziasztok!

Nagy öröm számomra, hogy olvashatom a régen megszokott neveket a nevezési listán! :)

köszönöm mindenkinek. Legyen egy nagyon jó utolsó versenyünk!!! :)

Demeter Magdi

#346 erika 2011-10-28 06:24:26

Micsoda nevek a nevezési listán! Igazi nosztalgia-buli lesz ez a hétvége! :)

#345 Altezza 2011-10-27 14:32:48

Csabi! A kb 2 héttel ezelőtti nevezési listán még jól szerepelt a nevem (Hartmann) a mostanin lemaradt egy "n" betű a végéről. Alapvetően nem gond, már megszoktam :).

Köszi

 

#344 DeákMáté 2011-10-26 12:29:28

Köszönöm szépen rendben .

#343 HegCsi 2011-10-26 10:47:45

-válasz DeákMáté üzenetére #342-

Szia. Javítottam a nevezésed, a délutánira vagy berakva. Természetesen lehet jönni csak a délutánira versenyre is. Érkezési javaslat: 12 óra magasságában keressetek telefonon, és akkor tudunk időpontot mondani.
HCs