Bejelentkezs, regisztrci

Frum, vendgknyv


#133 abarthpower 2010-12-16 13:10:25

Sziasztok!

2 dolog jutott eszembe.Az egyik ,nem tudom néztétek-e a kérdjeles verseny helyszinére, az euroringet az M5-ös pálya mellett az örkényi kihajtónál sokszor járok arra jónak néz ki.Azon a körön belül van mint a többi futam.

A másik  az abszolút szétszabdalása szerintem mégsem jó ötlet.Mindig volt egy trófea az az évi leggyorsabb embernek volt az abszolút magyar bajnok.A kisebeknek pedig ott voltak a kategória magyar bajnoki címek.Az abszolút bajmoki címnek lessz jóval kissebb a presztizse ha csinálunk belle hármat.

 

 

#132 reg 2010-12-10 08:39:13

Sziasztok !

Csaba! Köszönöm a reagálást a 1150-es ccm határral kapcsolatban... Persze jó lenne tudni, hogy hányan "indulnának" ebben a ketegóriában, de szerintem amíg nincs kiírva ez a kategória addig ez biztosan nem derül ki...

Szerintem joggal feltételezhet, hogy ez "sokakat" érinthet ,és több olyan autót is, (...hogy csak az ezres Suzukikat említsem ... de van jónéhány típus ezt valamennyien tudjuk...)  melyekket eddig igazán nem volt érdemes nevezni, és ugye egyet értek én is azzal a véleményeddel, hogy sokkal jobb egy 80-100 fs meznyben részt venni... ( nem beszélne az egész sorozatot pozitívan érint egyéb kérdésekrl...)

Azt, hogy nem megfelel (?) létszám esetén feljebb kell-e sorolni a "kategóriát" szerintem át kell gondolni...( bát tudom, hogy versenyrendezés és a bajnokság szempontjából erre vannak reális érvek...) de amit elttem Kelemen Csaba Írt, abban is van igazság...

A pontok kiosztásával kapcsolatban - a már bevett gyakorlat szerint - természetesen egyet értek és azt reálisnak tartom.

Köszönöm, hogy olvastatok: öreg

 

#131 abarthpower 2010-12-08 15:47:50

Sziasztok!A véleményeteket kérném,mert kiakadtam a tervezet utolsó eltti mondatán.Tehát ha nincs 4 nevez egy kategóriával fentebb sorolnak,ez teljesen nonszensz.A  t1-es trabival 600köbci összeraknak,a t2-es agyon könnyített 1300-as speeres 3x olyan ers suzukival.A gokarton Farkas Csabi masszív 5-6 mp-t kapott Dobos Tibitl pedig az az egyik legjobb trabi az országban.Ez utána hogy lesz elszámolva a bajnokságban?Vagy ha a kupa sok akkor úgy kéne változtatni hogy ahol nincs 4 nevez nincs díjazás eredmény hírdetés van és kész.De a besorolást nem változtatnám,nem az a bnös abban hogy nincs több nevez az adott kategóriában aki felkészíti elráncigálja kinlódik az autójával.

üdv:Kelemen Csaba

#130 reg 2010-12-06 06:28:49

Üdvözlet Mindenkinek !

Az idén "ismerkedés" jelleggel vettünk részt a Bajnokság futamain, és lehetségeinkhez képest készülünk a jöv évre...

Szeretnék azonban egy észrevételt tenni, ( bocs.. de mivel "újak vagyunk" nem tudom hogy ez régebben téma volt-e már...?) de a 851-1400-ig tartó kategória határt, túl "szélesnek" tartom.

Ez a kategória határ - véleményem szerint - önmagában is "kizárja" az 1000-es, vagy 1100-as autók "sikerességét", nem beszélve arról ( utalva az elttem szólóra ) hogy ha valóban a gyorsabb pályák kerülnek eltérbe akkor ez még hatványozottabban igaz.

Javaslatom tehát az lenne, hogy egy  1150 ccm határral a mostani kategóriát ketté kellene osztani, és a magam részérl azt feltételezem, hogy még többen gondolkodnának ebben a "kis" kategóriában mivel megnne az 1000 ccm körüli autók versenyképessége.

Örülnék ha elmondanátok errl a véleményeteket...

Üdv: öreg

#129 2010-12-02 19:04:24

Üdvözöllek Benneteket Slalomosok.

Minden köszönet megilleti a szervezket, mint az M+F Toyota , mint a Hegcsi Race Technology részérl is. A hely mindig is elegáns, az alkalomhoz passzoló, a helykínálat szinte kivételesen nagy.

A vacsora finom, kell választékkal. (mondjuk én valami desszertet hiányoltam.)

A díjak egyediek, biztos ilyen másoknak nincs, de a kupa az kupa!

Ami nekem nem tetszett, az a "msor" volt. Szó szerint is msor volt, igen sok ember arcán láttam a kényszeredett mosolyt, az erltetett "mutatványok", és a nem idevaló "bvész", na meg a "msorvezet", aki még olvasni sem tud, de kíválóan eltapsolt a bvész haverjának!

Bocsánat, de én úgy gondolom, mi, akik néha nemcsk a tized, de már néha a századmásodpercekkel is küzdünk, mi nem dlünk be ezeknek a nevetséges poénoknak. Mi a tényeket, a megfogható dolgokat keressük, legyen az egy helyesen megválasztott kanyarív, vagy guminyomás, vagy féktáv.

Szivesebben halgattam volna az ATB delegáltját, aki összefoglalja a jöv év technikai szabályváltozásait, és ellenrzési terveit. Vagy szegény Magdit, akit szintén a maga területérl elmondta volna a elképzeléseit, meglátásait.

Vagy a kategória elsk elmesélhették volna pár szóban a 2010-es élményeiket, ki mit látott jónak, rossznak, mit szeretne talán máshogy.

Bár a Csaba amit a jövrl felvázolt, abból tökéletesen kirajzolódik, hogy a lobbisták elérték céljaikat, és a gyors pályák térnyerése, az erbl autózás, sajnos a kis autók tulajdonosait végképp egy másik szegmensébe helyezi következ bajnokságban.

Fél, hogy néhányan akik eddig is távolabb csúsztak az elejétl, most még inkább azt fogják érezni, hogy már nem idevalóak. Bár ne így legyen!

Szeretném kívánni, hogy a 2011-es bajnokság még több indulóval, színvonalas versenyekkel, igazi küzdelmekkel teljen!

Kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet, eredményes felkészülést jövre!

Hajrá OSZAK!

Üdvözlettel: B.G.

#128 abarthpower 2010-12-01 18:11:34

Nagyon szuper volt a díjkiosztó,egyedül a dobogó nem tetszett mármint hogy a legalsó fokon álltam,de majd jövre.A helyszín szép volt az ételek kifogástalanok,a díj mutatós.Azért jövre valamelyik sarokba vagy az abszolút bajnoki vagy a legkülönlegesebb autót zsúfoljátok be légyszi.Ennyi versenyautó bolond egy helyen vesenyautó meg egy se.Mégegyszer köszönöm az egész évi munkátokat hogy van hol kiélni a mániánkat.

üdv

Kelemen Csaba

#127 szaboarpi 2010-11-30 00:24:20

 Nagyon jó kis díjkiosztó volt!!! Jó program, jó speaker, finom kaja, sok fotos, profi volt az egész:D És ezek a kupák!! Hát az egyik legszebb dij!! Még els osztályban sem kapnak ilyet a nagyok!! igazi emlék!!! Gyönyör

Ezúton gratulálnék minden egyes versenyznek, akinek a helyszínen nem tudtam!! Remélem jövre még többen leszünk, és még kiélezettebbek lesznek a kategóriák!!! Csak már kezddjön az els verseny!!! 

#126 HegCsi 2010-11-29 15:37:03

Hogy tetszett a díjkiosztó?
Negatív vagy pozitív jelleg kritika??!!
Vagy mindenki el lett magisztrálva?
HCs

#125 vizkeleti 2010-11-27 09:02:06

Akarom mondani Hegcsi Race Technology!

#124 szaboarpi 2010-11-25 20:55:16

 Szerintem nem 49 en voltunk hanem 59 en!!!