Dokumentumok

( PDF, DOC formátumban letölthetők )


 
Neomedical Bt.
www.duen.hu

Bejelentkezés, regisztráció

Fórum, vendégkönyv


#919 Fefa 2019-06-16 12:17:07

-válasz Hrtcsabi üzenetére #918-

Akkor,ha jól értem,nem számít az elnokség mit döntött,majd jön egy következő

határozat akár egy harmadik időponttal?

Nagyon nehéz Nagyatádon szállast foglalni,ott a furdő,telthazas nyaron minden.

Ezek szerint akár el is maradhat a verseny?

Majd megyunk ismét Kiskunlacházára mint az Egri verseny helyett?

Ez a bizonytalanság így nagon nem jó,ehhez még hozzá jön az infók nem megosztása ehhez csak gratulálni tudok! 

#918 Hrtcsabi 2019-06-16 11:42:00

-válasz Fefa üzenetére #917-

 Nem a kérdés nehéz, hanem a válasz!

Igen, a nagyatádi egyik társrendező kérte az időpont áthelyezést egy héttel későbbre. A baj az, hogy az elnökségi döntés után ki is vonult a rendezvény mögül. Most folynak az egyeztetések a lehetséges megoldásokról. Ahogy lesz fejlemény, rögtön közlöm!

HCs

#917 Fefa 2019-06-16 10:41:07

Úgy látom nehéz kérdést tettem fel!

Annyit szeretnek megtudni,hogy a Nagyatádi

verseny egy héttel később kerül megrendezésre?

Erre a kérdésre kaphatnek egy választ?

Vagy majd augusztusban közlitek? 

#916 Fefa 2019-06-12 17:12:34

 104/2019.06.06.sz. elektronikus elnökségi határozat

(A szavazásban az Elnökség 6 tagja vett részt)
Az MNASZ Elnöksége engedélyezi a Szlalom szakág előterjesztésére az alábbi módosításokat az MNASZ 2019. évi versenynaptárban.
• 2019.06.08. Eger helyett Kiskunlacháza helyszínnel Hegcsi Kft. helyett Tuti-Car Kft. rendezővel
• 2019.08.18. helyett 2019.08.25. Nagyatádi Szlalom
Az Elnökség a határozatot egyhangú szavazattal hozta meg. (A közzététel dátuma: 2019. 06.06.)
 
Ez így már el is van fogadva,a Nagyatád egy héttel hátrébb került?
#915 gergo 2019-06-04 21:44:14

Kedves Imp!

Mi köszönjük!
Izgatottan várjuk a versenyt! :)
üdv.:
Gergő

#914 imp 2019-06-03 22:11:51

 gergo

Köszönjük, javítottuk.

 

#913 imp 2019-05-29 20:44:57

A CEZ 4. futamának versenykiírása: 

www.cez-motorsport.com/files/upload/_as-prerov-19-gb.pdf 

#912 Fefa 2019-05-29 08:40:56
Ennek a fórumnak az lenne a feladata,hogy a megválaszolatlan kérdésekre választ lehessen kapni,mert elég sok a fekete lyuk! Sajnálatos,és érthetetlen,hogy ennyire lassan jönnek át az infók,tudom mindenkinek sok a dolga,de kicsit jobban kellene erre figyelni,mert egyre több a kérdés ami válaszra vár! Kérem,senki ne értsen félre,nem hátráltatni szeretném a dolgokat,pont ellenkezőleg,a felhozott kérdések nem egy vita megindítására íródnak,egyszerűen jó lenne ezeket tisztába lenni! Nem tudom elég sokat hangsúlyozni,mennyire tisztelem a szervezők,rendezők munkáját,iszonyú energiát emészt ez fel,ez látszik is. Ez az autósport egy jó kis játék,nem mondhatnám olcsónak,és mint minden játéknak kell lennie játék vezetőinek,akik feladata a szabályok betartatása. Mert vannak szabályok,nem is egyszerűek,és mindenki tévedhet,rosszul értelmezhet,nem lehet könnyű ekkora mezőnyt,ennyiféle autót átnézni,főleg ha sürget az idő,és nincs elég segítő! De én úgy gondolom,ha benevezünk ebbe a "játékba",szeretnénk ha a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznának,minden résztvevő abba a csoportba kerülne ahová a leírtak szerint való,és már az elején még a gép átvételen kiderülne,ha egy autó nem megfelelő,mert akkor ennek tudatában lehet tovább versenyezni! Ismét írom,nem az a megoldás,ha egy azonos kategóriás autó elver,és a végén keresünk rajta fogást,vagy hibát,amivel ki lehet óvni! Főleg akkor,ha ezt a gépet a verseny kezdetekor átvették,megfelelőnek találták! Tudom,nagyon jó ha egy verseny családias,lehet beszélgetni az ellenfelekkel,jó a légkör! Nincs is ennél jobb dolog,hisz mindenki jól szeretné eltölteni a szabadidejét a hobbijával. De ehhez az kell,hogy a játékszabályok be legyenek tartva-tartatva,és ne legyen félreértelmezve,ha le van írva valami,az legyen megnézve,lemérve,ellenőrizve! Tudom ez nem könnyű munka,és lehet nem mindenkinek esik jól ha ellenőrizgetik,de akinek nincs takargatni valója annak félni sem kell szerintem! Javaslom átolvasni a szabályokat,mert mindenre van válasz,valahol biztos,az óvás menete is le van írva,az összege is,érdemes tájékozódni,mert így lehet tisztán űzni ezt a "játékot"! Sokkal több infó kellene,biztos van rengeteg kérdés,ezeket ki kellene tárgyalni,ne háttal üljünk a kormánynál,és ne a verseny helyszínén derüljön ki valami,ami nem jó! Fejet hajtok ismét minden szervezőnek-rendezőnek,de jó lenne ezeket a dolgokat kicsit rendbe tenni,és több tájékoztatást adni,hogy ez a "játék" tiszta,és sportszerű legyen és maradjon! Ez az én véleményem!
#911 gergo 2019-05-28 15:17:48

Az S2 kategória állását és az összetettet rendbe kellene tenni. :) Egyébként nagyon tetszik a versenyek szervezése. Izgalmas és jó szervezésű. Az eső ellenére is jó élmény volt. Bár szerintem egymás kióvása nevetséges és hülyeségnek tartom. Pénzbefizetésesre kellene tenni az óvást, mint a nagyobbaknál.Pl. 30eft egy óvás... és nem nevetség tárgya. 

#907 Fefa 2019-05-05 19:41:22

Nincs nagy mozgás itt,de azért irnék pár sort a hétvégi Lacházi versenyről.Első sorban,köszönet a rendezőknek,hogy ebben az esős időben tették a dolgukat.Volt némi csúszás,ami a pályára került szennyeződés miatt volt,és ezt el kellett tüntetni.Rugalmasan ment a rajtoltatás,igaz nem voltunk annyian mint szoktunk.Viszont az eredmények közreadásával kapcsolatban van még mit fejleszteni!Az már szokássá vált,hogy az utolsó óra kezdetekor,ami jelen esetben a harmadik kör közepe,egyszerűen leáll a szlalom rallye live oldal,most vasárnap este van,és sehol semmi eredmény!Jó lenne ha ez változna,es az eredmények rendesen nyilvánosan megtekinthetők lennének a neten!Szerintem ez nem nagy kérés,csak egyszerűen figyelni kellene erre.A másik dolog a verseny resztvevőinek szólna.Jó lenne ha a helyezések sorsa a pályán dőlne el,nem pedig egymás kióvásával jutna előbbre valaki!

 

A